Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Is een zwarte keuken iets voor u? 

Het kiezen van de juiste keuken is een belangrijk en beslissend moment voor het uiterlijk van uw woonkamer. Zwarte keukens zijn net als meubels gevoelig voor nieuwe trends. Om de 5 á 10 jaar veranderen deze trends weer. Een aantal jaar geleden domineerde keukens met een lichte kleur de trend. Vooral lichte en witte kleuren bleven populair. Tegenwoordig zien we dat de witte keuken plaatsmaakt voor zijn tegenpool en wint de zwarte keuken steeds meer terrein. De zwarte keuken wordt dan ook beschouwd als een luxe keuken en is uitstekend te combineren met stalen of gouden accessoires.  

Een zwarte keuken valt meteen op in uw huis. Heb je een strak interieur? Dan past een zwarte keuken perfect. Veel mensen vinden het een gewaagde keuze en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af voordat ze een definitieve beslissing maken. Kiest u namelijk voor een keukeneiland of een vaste keuken? Ook de materiaalkeuze is belangrijk.

zwarte eiken greeploze keuken 

Voordelen van een zwarte keuken 

Evenals wit is een zwarte keuken net zo tijdloos. Een effen kleuren gaat jarenlang mee, waardoor u er veel profijt uit haalt. De keuze voor kwalitatief materiaal zoals glans of mat is een goede optie mocht u voor een langdurige keuken gaan. Een zwarte keuken heeft het voordeel dat het al snel een luxe uitstraling heeft. Het is een tijdloze kleur en deze keuken leent zich uitstekend voor een strak interieur. Omdat donkere keukens tegenwoordig de trend domineren zijn de keuzes steeds uitgebreider.  

Wilt u gaan voor een combinatie van verschillende materialen? Om de luxe uitstraling te bevorderen, is dit perfect in combinatie met een donkere houttint. Een veel voorkomende combinatie van materialen is hoogglans met een mat-tafelblad, waarbij er zelfs gekozen kan worden voor zwarte afzuigkappen, ovens en douchekranen.  

Nadelen van een zwarte keuken 

Echter zitten er ook een aantal nadelen verbonden aan het hebben van een zwarte keuken. Zo is vuil en stof erg makkelijk te zien op een zwart keukenblad, aangezien het licht de zwarte keuken erg makkelijk absorbeert, zijn vingerafdrukken eenvoudig terug te zien. U moet er rekening mee houden dat u qua schoonmaak en onderhoud iets vaker bezig bent dan bij een keuken met een lichtere kleur. Denk bij het kiezen van het tafelblad ook na over het type materiaal. Zo is hoogglans gevoeliger voor krassen en strepen dan een mat-keukenblad.  

kunststof keukens

Heeft u vragen over een zwarte keuken uit ons assortiment? 

Na het afwegen van alle voor en tegens helpen wij u graag bij het uitzoeken van de geschikte keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en vragen of voor het opstellen van een offerte. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al u vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.  

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken