Wat kost een interieurstylist?

Het is mogelijk om een kleuradvies in combinatie met inrichtingsadvies te krijgen, dit kan mondeling of schriftelijk. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur. U kunt daarna zelf aan de slag om ideeën in praktijk te brengen. Ons uurtarief is €45,=. Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Basis Interieuradvies

Het basisinterieuradvies begint met een bezoek aan huis. Samen bekijken we de ruimte en spreken uw wensen door. Vervolgens werken wij het plan uit in de volgende onderdelen:

  • kleuradvies
  • interieuradvies voor meubels en accessoires
  • plattegrond met indelingsplan 1:50
  • moodboard
  • presentatie thuis

De kosten van dit advies bedragen €295,-.

Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Uitgebreid interieuradvies

Het uitgebreid interieuradvies begint met een bezoek aan huis. Samen bekijken we de ruimte en spreken wij uw wensen door. Vervolgens werken wij het plan uit in de volgende onderdelen:

  • kleuradvies
  • schuiven met meubelen
  • interieuradvies voor meubels en accessoires
  • plattegrond met indelingsplan 1:50
  • moodboard
  • lichtplan
  • raamdecoratie advies
  • presentatie thuis

De kosten van dit advies bedragen €495,=.

Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

Wilt u alleen advies per onderdeel voor een bepaalde ruimte, dat kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor zijn:

  • Kleur- en materiaaladvies: €95,-
  • Verlichtingsadvies: €95,-
  • Indelingsadvies: €95,-
  • Accessoiresadvies: €95,-

Online advies

Wij geven ook online advies. Stuur per mail goede foto’s van de ruimte, indien mogelijk vanuit verschillende hoeken van de ruimte genomen. Omschrijf hierin ook zo duidelijk mogelijk waar u advies over wilt ontvangen. Maak vervolgens €65,- over. Zodra de betaling binnen is worden er binnen 4 werkdagen per mail een persoonlijk advies en concrete tips gemaild, waarmee u direct aan de slag kunt. Hierbij hoort geen (ingetekend) indelingsadvies. Het advies is gebaseerd op de gemiddelde grootte van een woonruimte.

U kunt ons altijd mailen of bellen zodat wij een passende offerte kunnen maken aan de hand van uw wensen. Het liefst komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij niet alleen kennis maken met u maar ook meteen de ruimte kunnen bekijken waar het interieuradvies betrekking op heeft.

De tarieven gelden per ruimte van gemiddelde omvang en zijn inclusief 21% BTW. Binnen een straal van 30 km van Valthermond worden geen reiskosten berekend, daarbuiten rekenen wij € 0,19 per km.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien