Binnenkijken in een keuken waar een warme, gezellige sfeer en een stoere uitstraling hand in hand gaan

 

Door het gebruik van eiken creëer je een stoere, maar ook warme en landelijke uitstraling. De combinatie met de kleur zwart en de stalen stollen zorgen voor een industrieel en rauw randje aan de keuken. Het werkblad is van graniet, Zimbabwe Black, wat een meer luxueuze uitstraling geeft.

De keuken is voorzien van hoge keukenkasten met daarin een combimagnetron en koffiezetapparaat. Het is altijd fijn om apparaten op werkhoogte te plaatsen, dus nooit geen hete ovenschaal meer pakken ergens boven uw hoofd.

De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, hierdoor verdwijnen alle kookdampen, geuren en vetdeeltjes nog voordat ze naar boven kunnen stijgen. Er is gekozen voor een zwarte quooker, deze combineert perfect met graniet, waarmee u tevens een unieke look creëert.

De grepen van de keuken hebben dezelfde industriële look als de stalen stollen. Alles is perfect op elkaar afgestemd. De robuuste eiken plank geeft veel stijl en karakter aan de keuken, deze is afgestyled met mooie accessoires. De totale combinatie van deze keuken laat een warme, gezellige sfeer en een stoere uitstraling hand in hand gaan.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien