Binnenkijken in een keuken waar een warme, gezellige sfeer en een stoere uitstraling hand in hand gaan

 

Door het gebruik van eiken creëer je een stoere, maar ook warme en landelijke uitstraling. De combinatie met de kleur zwart en de stalen stollen zorgen voor een industrieel en rauw randje aan de keuken. Het werkblad is van graniet, Zimbabwe Black, wat een meer luxueuze uitstraling geeft.

De keuken is voorzien van hoge keukenkasten met daarin een combimagnetron en koffiezetapparaat. Het is altijd fijn om apparaten op werkhoogte te plaatsen, dus nooit geen hete ovenschaal meer pakken ergens boven uw hoofd.

De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, hierdoor verdwijnen alle kookdampen, geuren en vetdeeltjes nog voordat ze naar boven kunnen stijgen. Er is gekozen voor een zwarte quooker, deze combineert perfect met graniet, waarmee u tevens een unieke look creëert.

De grepen van de keuken hebben dezelfde industriële look als de stalen stollen. Alles is perfect op elkaar afgestemd. De robuuste eiken plank geeft veel stijl en karakter aan de keuken, deze is afgestyled met mooie accessoires. De totale combinatie van deze keuken laat een warme, gezellige sfeer en een stoere uitstraling hand in hand gaan.