Waarom een eiken keuken?

Een eiken keuken is eigentijds, stijlvol en geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Daarnaast past het binnen alle soorten interieurstijlen. Of u nou kiest voor industrieel of Scandinavisch, bohemien of landelijk, modern of klassiek, een eikenhouten keuken past altijd binnen het plaatje! Bovendien is eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat eiken keukens wel tientallen jaren meegaan en niet snel beschadigen. Toch wat kleine beschadigingen? Met eikenhout is dit geen probleem! Kleine beschadigingen in het eikenhout geven de keuken een doorleefd en eigen karakter. Verder is een ander groot voordeel van een eiken keuken dat het makkelijk te bewerken is. Als uw keuken toch beschadigd raakt kan dit eenvoudig worden opgeknapt. Kiezen voor een eiken keuken, is kiezen voor langdurige kwaliteit.

Ons aanbod

Onze eiken keukens worden gemaakt van massief hout. Dit geeft de keuken een robuuste en landelijke uitstraling. Onze keukens zijn specifiek voor mensen die van robuust en stoer houden. Erg mooi is om eikenhout te combineren met beton en graniet. Een aanrader is een eikenhouten keuken met een natuursteenblad. Dit oogt modern en warm en brengt sfeer in huis.

eiken keuken
Eiken keuken blog

Een eiken met staal gecombineerde keuken is tevens een lust voor het oog. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten en er is gewerkt met het mooiste eiken.

eiken keuken
Eiken keuken blog

Ook onze verouderde, vergrijsde eikenhouten keuken past helemaal in de moderne landelijke sfeer. Het eikenhout wordt geborsteld en gekrabd, zodat de nerf mooi open komt te liggen en vervolgens wordt de keuken geschuurd en met vergrijsde olie afgewerkt.

eikenkeuken
eiken keuken
eiken keuken
Nog even de voordelen van eikenhout op een rijtje:

  • geeft een warme uitstraling aan uw interieur
  • is duurzaam, hard, sterk en slijtvast
  • past bij alle interieurstijlen
  • goed te combineren met andere materialen
  • makkelijk te bewerken en ook goed te herstellen

Laat u inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden van de robuuste massief houten eiken keukens.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact