VT WONEN & DESIGNBEURS

 

VT WONEN & DESIGNBEURS

 

TERUGBLIK  INSPIRATIEHUIS WONEN LANDELIJKE STIJL OP DE VT WONEN&DESIGNBEURS 2023

“ZWART KLOPPEND HART!”

Wonen Landelijke Stijl: “Een kersthuis zonder een perfect uitgeruste keuken om je gasten culinair te verwennen, is ondenkbaar. Samen met Kral Keukens & Interieurs gingen we op zoek naar de perfecte combinatie. Dat resulteerde uiteindelijk in een keuken die grotendeels gemaakt is van zwart eikenhout. Het bijpassende Dekton Soke-werkblad is gemaakt van kwartscomposiet, maar heeft dankzij zijn realistische aderstructuur de uitstraling van luxueus marmer. En uiteraard mag de beste apparatuur – zoals een Quooker-kraan, een combioven van Siemens, een wijnkoeler … – evenmin ontbreken. Zo wordt dit de perfecte plek om van onze culinaire demo’s te genieten”.

beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023
beurs keuken 2023

TERUGBLIK  INSPIRATIEHUIS WONEN LANDELIJKE STIJL OP DE VT WONEN&DESIGNBEURS 2022

“KEUKEN MET VERRASSINGSEFFECT!”

beurs keuken 2022

De blauwe kleur combineert mooi met het matzwarte werkblad van Neolith. Minstens even verrassend is het eiland, niet alleen door het stijlvolle werkblad van Dekton, maar ook door de stalen kasten met glas waarachter het servies mooi tot zijn recht komt.  

Het AGA-fornuis in de kleur Slate heeft dan weer alles in huis om tijdens de beurs verrukkelijke kookdemo’s te organiseren. Authentieke Marokkaanse zelliges sieren de spatwand achter het fornuis en de mooie handgrepen maken de keuken helemaal af.

beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022

  TERUGBLIK  INSPIRATIEHUIS WONEN LANDELIJKE STIJL OP DE VT WONEN&DESIGNBEURS 2019 

“EEN STUKJE PROVENCE”

 

beurs 2019

Het eiken hout duikt bij deze keuken in verschillende gedaantes op. Zo zijn de planken van het eiland van eiken geschuurd en met een grey wash behandeld, terwijl het kookeiland zwart gebeitst is. De verschillende uitvoeringen van het eikenhout zijn niet de enige verrassende elementen van de keuken.

Ook de werkbladen variëren. Op het eiland is er gekozen voor Jura Gelb, een Duits hardsteen, maar op het kookgedeelte ligt een betonnen blad met een gefrijnde rand. Dat zorgt voor een speelse mix die toch mooi harmonieert. Voeg daar dan ook nog eens een Falcon fornuis, op maat gemaakte wandkasten en nissen aan toe en je krijgt een keuken die tegelijk stoer en gezellig is.

VT WONEN
VT WONEN
VT WONEN
VT WONEN
BEURS 2019
BEURS 2019
BEURS 2019
VT WONEN

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien