Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Voordeelkeukens

Stel uw eigen voordeelkeuken samen

Bij Kral Keukens kunt u uw eigen voordeelkeuken samenstellen. Kral Keukens biedt twee verschillende typen voordeelkeukens aan. Namelijk de 'gewone' voordeelkeukens en de voordeelkeukens greeploos. Voor iedere keukenwens en ieder budget is er wat wils. In de twee PDF bestanden vindt u een overzicht van hoe u uw eigen keuken kan samenstellen. U hoeft slechts drie stappen te volgen.  

Stap 1: Het kiezen van de kasten

De eerste stap is het kiezen van uw kasten. Keukenkasten bieden ontzettend veel opbergruimte in uw keuken en daarnaast geven ze uw keuken het gewenste uiterlijk. Bij stap één kunt u onder andere de frontkleur, de korpuskleur (kastkleur) en de greepkleur kiezen. Daarnaast kunt u bij de eerste stap de hoogte van uw kasten bepalen. Als laatste vindt u hier nog een overzicht van accessoires waarmee u uw keuken kunt aanvullen. Bijvoorbeeld een kunststof bestekindeling. 

Stap 2: Het kiezen van de juiste apparatuur

Bij de tweede stap kunt u kiezen uit de verschillende apparaten. Lekker koken begint met een fijne keuken, maar bovenal met de juiste apparatuur die goed te bedienen is. Kiest u voor een gaskookplaat of toch voor een inductiekookplaat? In deze blog kunt u alle informatie vinden over de verschillende kookplaten. Ook kunt u een keus maken uit de verschillende afzuigkappen, ovens en magnetrons. Er is bijvoorbeeld de keus uit een combi-magnetron of uit een oven. Ook kunt u de keuze maken tussen de diverse vaatwassers en koelkasten. De specifieke kenmerken van de apparaten vindt u in de twee PDF bestanden.   

Stap 3: Het kiezen van het werkblad

De derde en dus laatste stap is het kiezen van het werkblad. Hier kunt u het type werkblad bepalen, er is keuze uit drie verschillende modellen. Namelijk het model recht, het model waterkering en massief hout. Als u de keuze maakt voor het massief houten werkblad, is het aan te raden om er meteen het behandelpakket bij te bestellen. U kunt ook de kleur van het werkblad kiezen. Gaat u voor kalksteen of bent u toch meer een fan van een betonnen werkblad? Kral Keukens biedt het allemaal. Daarnaast is er de keuze uit de verschillende spoelbakken en kranen voor uw fantastische voordeelkeuken.    

Begin direct!

Waar wacht u nog op? Begin direct met het samenstellen van uw prachtige voordeelkeuken. Onderstaand vindt u de twee PDF bestanden waarin alle informatie staat. Zijn er onduidelijkheden of wilt u meer informatie over de voordeelkeukens? Neem dan gerust contact met Kral Keukens op. Wij helpen u graag! 

 

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Sitemap              Privacy Policy

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 10 beoordelingen

brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken