Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Mijn vaatwasser stinkt, hoe moet ik die reinigen?

De vaatwasser wordt in de meeste gezinnen dagelijks gebruikt. Na verloop van tijd kan je vaatwasser gaan stinken en word je vaat ook minder schoon. Een stinkende vaatwasser wordt vaak veroorzaakt doordat de filters en rubbers van de vaatwasser vies zijn, of doordat het tijd is om de vaatwasser te ontkalken.

Dus het wordt tijd om je vaatwasser te reinigen, maar hoe doe je dat?

Erg belangrijk is om de filter (in de handleiding van je vaatwasser kun je een beschrijving vinden waar de filter zich bevindt en hoe je deze kunt verwijderen) in de vaatwasmachine eruit te halen (zorg ervoor dat de vaatwasser leeg is) en die schoon te maken met een warm sopje en een borstel. Als je dan de vaatwasser wilt reinigen kun je dit doen door middel van reinigingstabletten die je in de supermarkt kunt kopen.

Maar wat je ook kunt doen is een scheut azijn in de vaatwasser op de bodem van de vaatwasser gieten en een citroenhelft of een schijfje citroen in de vaatwasser te plaatsen, bijvoorbeeld in de bestekmand of op het bovenste rekje. Zo ontkalk én ontvet je de machine. Laat de vaatwasser op de heetste stand draaien en hij zal weer blinken en heerlijk ruiken vanbinnen.

Wat ook belangrijk is, is om de deurrubber te checken op vuil en stof. Met een vochtig doekje kun je de randjes van de rubbers schoonmaken en het opgehoopte vuil en stof schoonmaken. Doe dit wel voorzichtig, een gescheurde deurrubber moet je vervangen! Als je toch bezig bent, neem dan ook nog even de sproeiarmen mee en maak ze schoon met een heet sopje; je kunt deze eenvoudig los maken. De kleine gaatjes in de sproeiarmen raken snel verstopt door etensresten en daardoor werkt de vaatwasser minder goed. Lukt het niet de etensresten eruit te krijgen, probeer deze dan los te krijgen met een satéprikker, plaats ze daarna weer terug. Succes!

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken