Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Houten keuken showroom van Kral Keukens & Interieurs in Stadskanaal

Massief houten keukens uit grootmoeders tijd, vervaardigd in eigen atelier, in alle houtsoorten leverbaar. Landelijk, Engels, Rustiek of modern. Prachtig afgewerkt en voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Maar ook voor kunststof keukens bent u bij Kral Keukens & Interieurs aan het juiste adres.

Showroomkeukens

In onze showroom zijn vele keukens in volle glorie te aanschouwen in alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken tot hoogglanzend modern design. Nieuw in ons assortiment, zeer mooi en strak uitgevoerde greeploze massief houten keukens, modern design maar toch met een knipoog naar het landelijke.

Ook voor specifieke wensen als een kastenwand op maat, bad meubels, of een mooie servieskast kunt u altijd vrijblijvend in onze showroom terecht.

Lees de ervaringen van onze klanten>>

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

right arrowBrochure bekijken

Houten keuken showroom Stadskanaal