Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

De showroom van Kral Keukens

Vol met droomkeukens van formaat

Wanneer u het industrieterrein Vleddermond in Stadkanaal op rijdt springen al snel de borden van Kral Keukens & Interieurs in het oog. En aan deze borden wordt duidelijk dat u ambachtelijk, mooi en oog voor detail kunt verwachten aan de Mandenmaker 3.

Wanneer u de showroom van ruim 600m² binnenstapt wordt u direct omringt door prachtige landelijke keukens, moderne kunststof keuken en massieve houten keukens uit grootmoederstijd. Laat u zich verleiden door de ingerichte keukens met een knusse huiselijke sfeer. De nostalgische kranen, de gevulde glazen pastapotten en de scheutige wijnglazen staan klaar om u een thuisgevoel te geven.

Houten dienbladen en snijplankenEtagere met serviessetRobuuste, stoere houten plank

Met de figuurlijke warme deken om de schouders kunt u in onze showroom de vele mogelijkheden van Kral Keukens in volle glorie te aanschouwen en kunt u kennismaken met alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken, tot hoogglans modern design. Alle exclusief uit eigen atelier en voor u op maat gemaakt.

Heeft u uw wensen op een rijtje? Dan nodigen wij u graag uit aan onze stamtafel. Met uw schoeisel op de unieke mediterrane Raw Stones en in uw hand een dampend kopje koffie of thee bespreken we al uw wensen en ideeën. Ieder idee is welkom en geen enkele wens is te gek. Want met onze eigen werkplaats om de hoek is uw droomkeuken nog nooit zo dichtbij geweest.  

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Houten keuken showroom Stadskanaal