Prijzen van een Kral Keuken

Onze massief houten keukens zijn in allerlei houtsoorten en kleuren verkrijgbaar. Bij een houten keuken bent u niet gebonden aan vaste maten. U krijgt een uniek product dat specifiek aan uw wensen tegemoetkomt. Alle keukens worden tot in de puntjes afgewerkt en daarmee voldoen ze aan al uw wensen en verwachtingen.

Een Kral Keuken naar wens

Een Kral Keuken kunnen wij al vanaf €16.000,- voor u maken. Het betreft hier dan om een gemiddelde keuken met basisapparatuur. De prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren: de grootte van de keuken, uw wensen op het gebied van materiaal, design en apparatuur.

Handgemaakte massief houten keukens
vanaf €16.000,-

Weten wat uw nieuwe keuken kost?

Wilt u weten wat een keuken naar uw wens kost? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons door te bellen naar 0599-412216 of vul ons contactformulier in. Onze experts reserveren dan speciaal voor u tijd, zodat wij al uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.

Kom vrijblijvend langs
in onze showroom

Showroom

Kom vrijblijvend sfeerproeven en maak kennis met onze kwaliteit. Laat uw inspireren door de diverse keukenopstellingen in onze showroom en krijg vrijblijvend advies. U komt echt op ideeën en leert de onbegrensde mogelijkheden kennen. U bent van harte welkom!