Pinterest perfect plaatje

Dat je online inspiratie kunt opdoen, is niets nieuws. De eigenaars van dit omgetoverde landhuis vonden er zelfs hun droomkeuken. Een brede muur die nog onbenut was, bleek de ideale plek te zijn voor deze natuurlijke keuken.

kos

Helemaal uitgestrekt

“De grote wand naast het raam was volledig vrij. Dit gaf ons de mogelijkheid om de gehele breedte ook effectief te benutten. Hier is de grootte van het keukeneiland dan ook op aangepast”, legt Johan Kral van Kral Keukens & Interieurs uit. Het massieve keukeneiland heeft een lengte van maar liefst drie meter. Voldoende ruimte dus om allerlei kookgerei in op te bergen. Aan de kamerzijde is het eiland voorzien van deurtjes, op vraag van de eigenaars. De rest van de keuken is uitgerust met lades. De wandplanken boven het spoelgedeelte en de tegeltjes geven het geheel een persoonlijke touch.

Mooi ingewerkt

Naast alle apparatuur is ook de afzuigkap ingewerkt. Hier kozen de bewoners voor een kookplaat met geïntrigeerde afzuiging. Door de afzuigkap in het eiland te verwerken, bleven het open gevoel en de verbinding met de eettafel verderop behouden. “In de hoek van de ruimte is een stalen gebint zichtbaar. Om de keuken symmetrisch en luchtig te houden, werd er langs de andere zijde ook ruimte uitgespaard”, legt Johan uit. Omdat de spoelbak bijna dezelfde kleur heeft als het werkblad, lopen de twee naadloos in elkaar over. “De donkere kleur van het werkblad en de grepen geven een mooi contrast met de warme uitstraling van de eikenhouten fronten”, vertelt Johan.

kos
kos
kos

Identitykit:

Kasten en grepen: geoliede eiken fronten met v-groef, gereploze keuken, greep op koelkast van Bosch.

Werkbladen composiet in betonkleur Rough Concrete

Kranen zwarte kraan van Caressi en zwarte spoelbak van Lorreine

Apparatuur: kookplaat met afzuigkap intern Airo Design Integral, combi-stoomoven, koelkast en vaatwasmachine van Bosch

 

kos

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien