Taatsdeuren

Unieke en stijlvolle stalen deuren die uw keuken een chique uitstraling geven

Een taatsdeur is een stalen scharnierdeur die naar binnen en buiten open slaat. U kunt de deur van beide kanten open duwen of trekken, net wat u gemakkelijk vindt. Een stalen deur heeft een unieke uitstraling doordat de scharnieren op de grond en het plafond zitten.

Taatsdeuren
Taatsdeuren
Taatsdeuren

Stijlvolle taatsdeuren bij Kral Keukens

De taatsdeuren zijn gemaakt van een combinatie van staal en glas en zijn erg zwaar. Wij gebruiken daarom alleen maar zeer sterke scharnieren die op de grond en in het plafond worden bevestigd. Met stalen binnendeuren geeft u uw woning een finishing touch, het zijn unieke deuren met een chique uitstraling. Wanneer u de deur opendoet voelt u de kwaliteit, door het gewicht van de deur en de soepel lopende scharnieren. Het glas in de stalen taatsdeur zorgt voor veel licht in de woning en maakt de ruimte optisch groter.

Formaten, kleuren en materiaal

Wij hebben standaard formaten taatsdeuren:

  • 83 x 211,50 cm
  • 83 x 231,50 cm
  • 93 x 211,50 cm
  • 93 x 231,50 cm
  • 93 x 250 cm
  • 93 x 260 cm
  • Vlakverdeling: 3 vlakken of 4 vlakken
  • Kleur: Ral 9005 matzwart
  • Glas: Veiligheidsglas 6 mm (inclusief deurbeslag)

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien