Raw Stones bij Kral Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe mogelijkheid voor een authentieke en unieke karakteristieke vloer? ​

Dan heeft Raw Stones voor u een uniek product ontwikkelt. Boots de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée na in uw landelijke keuken met de robuuste uitstraling van Raw Stones. Met deze moderne en hedendaagse vloer brengt u gegarandeerd sfeer en ruimte in de keuken.

raw stones

Ervaar een unieke vloer bij een unieke keuken

De Raw Stones zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn daardoor zeer duurzaam en slijtvast. Daarnaast zijn ze voorzien van een speciale coating, waardoor de vloer uitermate geschikt is voor één van de belangrijkste ruimtes van het huis. Combineer dit met een prachtige landelijke handgemaakte keuken van Kral Keukens en u bent voorzien van een tijdloze combinatie waar u gegarandeerd jarenlang van zult genieten.

raw stones
raw stones
raw stones
raw stones
raw stones
raw stones

Drie types Raw

De Raw Stones hebben standaard een dikte van 8 tot 10 millimeter en zijn leverbaar in de kleuren: Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder. Interesse in een nieuwe unieke vloer? De Raw Stones zijn leverbaar in drie verschillende types:

  • De zogenaamde Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Deze staan ook wel bekend als kinderkopjes. Dit type heeft een breedte van 9 cm tot 14 cm en een lengte van 17 cm tot 22 cm.
  • De Abbey Stones variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd, bijvoorbeeld in wildverband of in halfsteenverband. Dit type heeft een breedte van 40 of 50 cm en een lengte variërend van 25 cm tot 90 cm.
  • De Waaltjes hebben een vaste maat van 5 x 20 cm
raw stones

Combineer en straal

 

 

De landelijke keuken verwarmt menig hart met hun uitnodigende karakter. Door het kenmerkende gebruik van natuurlijke materialen en kleuren creëert een vloer van Raw Stones een rustieke en robuuste ervaring in uw keuken. Een keuken waar iedereen zich gegarandeerd thuis in zal voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Raw Stones in combinatie met een keuken van Kral Keukens? Kom dan vooral eens langs om te kijken of neem gemakkelijk contact met ons op.

Raw stones

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien