Painting The Past met Kral Keukens

painting the past
painting the past
painting the past

De verflijn Painting the Past geeft sfeer en romantiek. Laat het verleden herleven met een collectie van ruim 100 kleuren die in eigen atelier zijn ontworpen. Alle kleuren van Painting the Past zijn terug te vinden om de handgeschilderde kleurkaarten. Elke kleurkaart heeft een eigen stijl, sfeer en beleving.

De verf van Painting the Past is gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daardoor zijn ze goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed te reinigen. Door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten creëert u een authentieke en poedermatte uitstraling die uw keuken een unieke uitstraling geeft.

De kleuren van Painting the Past zijn een impressie van reizen naar Engeland. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brachten het unieke kleurenpallet wat wij u met veel plezier mogen aanbieden. Door de unieke toevoeging die Painting the Past biedt hebben wij in de showroom verschillende kleuren op de muren. Kom vooral eens sfeervolle mogelijkheden bekijken.

Painting the past – inspiratie

Laat u inspireren door de unieke kleuren van Painting the Past. Onder de onderstaande afbeeldingen vindt u inspirerende moodboard en kleurrijke colourcards. Klik op de afbeeldingen voor foto’s en kleurvarianten, of neem direct contact met ons op voor vragen of bestellingen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien