Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Painting The Past

Landelijke verf van Painting the Past

Matt Emulsions:

De verf bevat veel krijt en komt daarom het mooiste uit als het in 2 lagen wordt gebracht.

EGGSHELL & MATT:

Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. Het is verkrijgbaar in 2 kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf.De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. Een grondverf is niet nodig. Het oppervlak dient vrij van olie, was en stofresten te zijn. Het is wel verstandig de ondergrond op te schuren en daarna goed schoon te maken. De verf dient in 2 a 3 lagen te worden opgebracht. Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met 30% water. Verwarming moeten koud geschilderd worden.De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels.

Let op: Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien als een terpentine verf.Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken lichtjes zichtbaar blijven.Wij zijn van mening dat dit het traditionele uiterlijk van de verven versterkt

Paste Wax:

Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze kan worden aangebracht ter bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Het kan worden toegepast op onbehandeld hout of over de "matte"krijtverf. De Paste Wax wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt. Aanbrengen met een kwast of een niet pluizige doek. Ongeveer 15 minuten laten indrogen en daarna opwrijven met een schone droge doek.

ONTVLAMBAAR:

Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Tijdens het aanbrengen de ruimte goed ventileren en beschermende handschoenen dragen. Vermijd kontakt met de ogen en de huid. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking tonen. Kan longschade veroorzaken na verslikken.Buiten bereik van kinderen houden.

Paintable Wallpaper:

Overschilderbaar behang met strepen, wieber, en rijke medaillon patronen. Het patroon is 2mm dik gedrukt op een vlies. Na het schilderen blijft het patroon zichtbaar. De basis is een vlies dit betekent een eenvoudigere manier van behangen. De muur wordt ingesmeerd met behanglijm en de banen rechtstreeks op de muur geplakt. Er is dus geen behangtafel meer nodig. Het sluit dus aan met de visie die we ook op de verf toepassen ***. De uitstraling van vroeger met het gebruiksgemak van nu***. De patronen zijn eigen ontwerp en ze zijn vernoemt naar wijken in London. Mayfair, Bloomsburry,Whitechapel, Victoria, Madison Square en Regent Stripe.

De rollen zijn 53cm breed en 11 meter lang. ( normaal 10 meter)

Sealer:

Onze Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden. De Sealer wordt veel toegepast op de achterwand bij een keuken zodat het extra afwasbaar wordt en de vetvlekken niet in de verf dringen. Tevens kan hij op een wand worden aangebracht tot een bepaalde hoogte als lambrizering om dit deel beter te beschermen. Bv langs trapopgang of in toilet ipv. Tegeltjes. De Sealer heeft een lichte glansgraad.

Aanbrengen met een kwast of een roller rechtstreeks over de muurverf. Gladde ondergronden dienen eerst licht te worden opgeschuurd. Ondergrond dient schoon, droog en STOFVRIJ te zijn. Minimaal 2 lagen aanbrengen om een dekkend geheel te krijgen.

Zorg tijdens het aanbrengen voor een goede ventilatie.Buiten bereik van kinderen houden. In geval van oogkontakt,direct spoelen met water. Indien irritaties optreden een arts raadplegen. Verfresten verwijderen voordat de materialen worden uitgewassen met warm water. Verfresten niet in de afvoer weggooien. Bescherm de verf tegen lage temperaturen tijdens het bewaren maar ook tijdens het aanbrengen.

Voor verdere visuele informatie, zoals foto's en kleur varianten kunt u op onderstaande foto klikken.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

right arrowBrochure bekijken

Kralkeukens