Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Painting the past met Kral Keukens

Wanden met sfeer

De verflijn Painting the Past geeft sfeer en romantiek. Laat het verleden herleven met een collectie van ruim 100 kleuren die in eigen atelier zijn ontworpen. Alle kleuren van Painting the Past zijn terug te vinden om de handgeschilderde kleurkaarten. Elke kleurkaart heeft een eigen stijl, sfeer en beleving.

De verf van Painting the Past is gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daardoor zijn ze goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed te reinigen. Door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten creëert u een authentieke en poedermatte uitstraling die uw keuken een unieke uitstraling geeft.

De kleuren van Painting the Past zijn een impressie van reizen naar Engeland. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brachten het unieke kleurenpallet wat wij u met veel plezier mogen aanbieden. Door de unieke toevoeging die Painting the Past biedt hebben wij in de showroom verschillende kleuren op de muren. Kom vooral eens sfeervolle mogelijkheden bekijken.

Painting the past - inspiratie

Laat u inspireren door de unieke kleuren van Painting the Past. Onder de onderstaande afbeeldingen vindt u inspirerende moodboard en kleurrijke colourcards. Klik op de afbeeldingen voor foto's en kleurvarianten, of neem direct contact met ons op voor vragen of bestellingen.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Kralkeukens