Friese witjes in de keuken

Friese witjes zijn stijlvol, heel gemakkelijk aan te brengen en gaan jarenlang mee. Door de eeuwen heen heeft het Friese witje altijd z’n eigenheid gehouden. Het echte witje is 13 x 13 cm. met 2 spijkergaatjes in de hoeken, en is helemaal handgemaakt op authentieke wijze. De klei wordt gesneden, gedroogd en biscuit-gebakken, dan geglazuurd en weer gebakken op 1000 graden. De tegeltjes verschillen soms van kleurtint, maar die imperfectie maakt de tegeltjes juist authentiek. De kleurschakeringen binnen de tegeltjes geven een extra dimensie aan de ruimte.

Friese witjes
Friese witjes
Friese witjes

In deze keuken zit de sfeer in de kleinste details, dit geldt zeker voor de tegels. De wandtegels zijn erg belangrijk in het creëren van de sfeer in een boerenkeuken, Friese witjes worden vaak gekozen bij deze keukens.

Maar daarnaast bestaan er ook Friese witjes met verschillende afbeeldingen, een tegeltableau. De Friese witjes tegeltableaus zijn een sierraad voor uw interieur.

Friese witjes
Friese witjes
Friese witjes

Bij deze massief houten eiken keuken hebben wij een prachtige tegeltableau geplaatst “Hollandse Rund” als echte eyecatcher in de keuken!

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Friese witjes of een tegeltableau? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien