Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Friese witjes in de keuken

Friese witjes zijn stijlvol, heel gemakkelijk aan te brengen en gaan jarenlang mee. Door de eeuwen heen heeft het Friese witje altijd z’n eigenheid gehouden. Het echte witje is 13 x 13 cm. met 2 spijkergaatjes in de hoeken, en is helemaal handgemaakt op authentieke wijze. De klei wordt gesneden, gedroogd en biscuit-gebakken, dan geglazuurd en weer gebakken op 1000 graden. De tegeltjes verschillen soms van kleurtint, maar die imperfectie maakt de tegeltjes juist authentiek. De kleurschakeringen binnen de tegeltjes geven een extra dimensie aan de ruimte.

Friese witjesFriese witjesFriese witjes

In deze keuken zit de sfeer in de kleinste details, dit geldt zeker voor de tegels. De wandtegels zijn erg belangrijk in het creëren van de sfeer in een boerenkeuken, Friese witjes worden vaak gekozen bij deze keukens.

Maar daarnaast bestaan er ook Friese witjes met verschillende afbeeldingen, een tegeltableau. De Friese witjes tegeltableaus zijn een sierraad voor uw interieur.

TegeltableauTegeltableauTegeltableau

Bij deze massief houten eiken keuken hebben wij een prachtige tegeltableau geplaatst “Hollandse Rund” als echte eyecatcher in de keuken!

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Friese witjes of een tegeltableau? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

collage tegeltableau