Landelijk massief houten
badkamermeubels op maat gemaakt

Heeft u gekozen voor een schitterende op maat gemaakte landelijke keuken? Hoe heerlijk zou het dan zijn als u deze stijl kunt doorvoeren in de rest van uw huis? Om zo op verschillende plekken de stijl van de keuken te creëren. Om dit te realiseren maakt Kral Keukens ook badkamermeubels op maat gemaakt van massief hout. Zo krijgt u hetzelfde gevoel in de badkamer terug dat u ook hebt in de keuken.

badkamers

Massief houten badkamermeubels, kan dat wel?

Ondanks dat de badkamermeubels van massief hout worden gemaakt zullen zij goed bestand zijn tegen vocht. Dit komt door onze jarenlange ervaring met het vervaardigen van dit soort meubels. U hoeft zich dus niet druk te maken hierover. Een badkamermeubel van Kral Keukens is echt geschikt voor de badkamer en kan tegen deze vochtige omstandigheden. Voor Kral Keukens daarom geen probleem om een goed product af te leveren waar u nog jaren plezier van zult hebben.

LANDELIJKE HOUTEN BADMEUBELS
IN ALLE SOORTEN, MATEN EN STIJLEN 

Onze badmeubels

Heeft u gekozen voor een landelijke keuken? Hoe leuk zal het zijn om deze stijl door te voeren in uw badkamer. Zo krijgt u dezelfde beleving als in uw keuken. Genieten van ambachtelijke vakwerk met het comfort van nu!

Houten badkamermeubels op maat

Bij Kral Keukens worden de badkamermeubelen op maat gemaakt. Hierdoor zijn er veel verschillende mogelijkheden en kunnen we het echt aanpassen op uw badkamer. Hierdoor past het ten eerste goed in uw badkamer qua afmetingen, maar qua stijl. Wat denkt u bijvoorbeeld van landelijke badkamermeubels? Als u een landelijke inrichting hebt, sluit een badkamermeubel in deze stijl perfect aan bij de rest van uw huis!

Badkamermeubels
Badkamermeubels
Badkamermeubels

Badkamermeubels bij Kral Keukens

Benieuwd naar onze producten voor in de badkamer? Op de foto’s ziet u een aantal van onze handgemaakte meubels. U kunt dus denken aan mooie wastafelkastjes, maar ook aan plankjes voor in de douche. Deze zijn uiteraard allemaal geschikt voor de vochtige omgeving. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan dit, dankzij ons maatwerk. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Schroom niet!

badmeubels

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien