AGA fornuizen en ovens

Bent u op zoek naar een prachtige oven of fornuis van het merk AGA? Sinds kort zijn wij bij Kral Keukens officieel AGA-dealer. Ook bij ons kunt u dus nu terecht voor de fraaie gietijzeren fornuizen en ovens van dit topmerk. Interesse? Kom dan eens langs in onze showroom in Stadskanaal?

AGA fornuis
AGA keukens

Zo werkt een AGA fornuis

Ieder fornuis van AGA is uitgerust met een gietijzeren kern. Deze is bijzonder efficiënt in het vasthouden van warmte en geeft het langzaam door aan de ovens en kookplaten.

AGA’s zijn zelfregulerend. Dit betekent dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en geen schakelaars of draaischijven hebben. AGA’s zijn bovendien erg duurzaam: dankzij de thermostaatregeling hebben ze een constante temperatuur en door de hoogwaardige isolatie van de behuizing en de kookplaatdeksels verbruiken ze maar weinig brandstof.

Een AGA oven staat bekend om de gematigde warmte die hij afgeeft, doordat de warmte langzaam via alle binnenwanden tegelijk wordt doorgegeven. Hierdoor behouden gerechten altijd hun smaak, sappen en kracht. U kookt dus lekkerder met een AGA! Bakken, stomen, koken, roerbakken, sudderen, braden, roosteren, slow-cooking, grillen, brood roosteren. Het kan allemaal met een AGA fornuis.

AGA oven
AGA oven

Hieruit bestaat een AGA fornuis

Een fornuis van AGA bestaat uit onderstaande onderdelen:

Snelkookplaat

De hitte van de snelkookplaat is zo sterk dat hij water sneller aan de kook brengt dan de meeste waterkokers. De plaat is groot genoeg voor drie steelpannen van gemiddeld formaat.

AGA isolatiedeksels

Warmtebron

Is de AGA eenmaal op temperatuur, dan heeft hij slechts een klein beetje energie nodig om warm te blijven.

Sudderplaat

De sudderplaat biedt veel zachtere warmte dan de kookplaat. Hiermee is hij erg geschikt om sauzen te bereiden of om eieren te bakken. Ook deze plaat biedt plaats voor drie steelpannen van gemiddeld formaat.

AGA isolatiedeksels

Braadoven

De AGA braadoven is groot genoeg om een maaltijd voor het hele gezin in te bereiden. De braadoven is ook geschikt voor grillen en bakken.

Bakoven

De bakoven komt standaard bij een AGA met drie of vijf ovens. De oven houdt de warmte erg goed vast en is dankzij de gematigde temperatuur erg geschikt voor brood, taarten en koekjes.

AGA oven

Sudderoven

Wil je dat je vlees écht mals en smaakvol wordt, gebruik dan de sudderoven. Zet de schotel ’s ochtends in de oven en je haalt er rond lunchtijd een verrukkelijk stukje vlees uit.

Warmhoudoven

Een warmhoudoven zit standaard bij een AGA met vijf ovens. Ideaal voor als je meerdere gerechten bereidt, want op deze manier blijven ze altijd warm.

AGA oven

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien