Kral Keukens Assortiment

U bent bij Kral Keukens niet alleen op het juiste adres voor landelijke massief houten keukens, maar ook voor een ruim assortiment aan andere artikelen. Zo hebben wij landelijke massief houten badkamermeubels op maat, verf van Painting the Past, een ruim aanbod apparatuur en unieke Raw Stones.

LANDELIJKE 
BADKAMERS

Schitterende landelijke badkamermeubels op maat gemaakt van massief hout, in de stijl van de keuken te creëren. Zo krijgt u hetzelfde gevoel in de badkamer terug dat u ook hebt in de keuken. Ondanks dat de badkamermeubels van massief hout worden gemaakt is het goed bestand tegen vocht. Dit komt door onze jarenlange ervaring met het vervaardigen van dit soort meubels. voor Kral Keukens daarom geen probleem om een goed product af te leveren. Bekijk hier onze landelijke badkamermeubels.

PAINTING
THE PAST

De authentieke verf van Painting the Past bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Deze verf komt zachter over en zal niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt. Lees hier meer over Painting the Past

RAW
STONES

Bent u op zoek naar een nieuwe mogelijkheid voor een authentieke en unieke karakteristieke vloer? Dan heeft Raw Stones voor u een uniek product ontwikkelt. Boots de kenmerkende straatjes uit de Méditerranéé na in uw landelijke keuken met de robuuste uitstraling van Raw Stones. Met deze moderne en hedendaagse vloer brengt u gegarandeerd sfeer en ruimte in de keuken. Lees hier meer over Raw Stones

RUIM ASSORTIMENT
AAN APPARATUUR

Apparatuur

Zoals u van een keukenzaak mag verwachten heeft Kral Keukens natuurlijk ook een ruim assortiment aan apparatuur. Zo kunt u ondermeer kiezen voor AGA, Siemens, Bosch, Falcon, Atag, Miele, enz. Bekijk hier onze partners voor uitstekend apparatuur.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien