Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Landelijke artikelen

Kral Keukens Assortiment

U bent bij Kral Keukens niet alleen op het juiste adres voor Landelijke massief houten keukens, maar ook voor een ruim assortiment aan andere artikelen kunt u bij Kral Keukens terecht. Zo hebben wij landelijke massief houten badkamermeubels op maat, verf van Painting the Past, Landelijke houten vloeren en laminaat van Parador en een ruim aanbod apparatuur.

Landelijke Badkamermeubels

Schitterende landelijke badkamermeubels op maat gemaakt van massief hout. En ook in de stijl van de keuken te creëren. zo krijgt u hetzelfde gevoel inde badkamer terug dat u ook hebt in de keuken. Ondanks dat het van massief hout word gemaakt is het goed bestand tegen vocht, doordat wij jarenlange ervaring hebben tot het vervaardigen van dit soort meubels is het voor Kral Keukens geen probleem om een goed product af te leveren.

Painting the Past

De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.

Apparatuur

Zoals je van een keukenzaak mag verwachten heeft Kral Keukens natuurlijk ook een ruim assortiment aan apparatuur. Zo kunt u ondermeer kiezen voor Siemens, Bosch, Boretti, Falcon, Atag, Miele enz. enz.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

right arrowBrochure bekijken

Overig assortiment - Kral Keukens & Interieur