De werkplaats van Kral Keukens

 

Achter de prachtige showroom van Kral Keukens in Stadskanaal vindt u de werkplaats. Onze werkplaats is de plek waar onze professionals en vakmensen elke dag aan het werk zijn om de wensen van onze klanten te realiseren. Onze maatwerk keukens hebben tijd en liefde nodig, en de werkplaats is de plek waar wij dit mogelijk maken. Op deze plek worden de unieke houten en landelijke keukens met de hand gemaakt en volledig zelf vervaardigd. Kral Keukens maakt daarmee keukens op basis van volledig maatwerk. Bent u op zoek naar een prachtige landelijke of moderne houten keuken? Bij ons is het allemaal mogelijk.

werkplaats
ONZE VAKMENSEN
EIGEN ATELIER

Onze vakmensen

Onze werkplaats is de plek waar onze professionals en vakmensen elke dag aan het werk zijn om de wensen van onze klanten te realiseren.

werkplaats
werkplaats
werkplaats

Ruime keuze in keukens

In onze werkplaats kan uw nieuwe houten keuken vervaardigd worden uit alle houtsoorten die u wenst. Combineer dit met een Engelse- of oud-Hollandse stijl of een greeploze keuken en creëer een keuken precies in de stijl die u wenst.

Uiteraard worden alle keukens uit onze werkplaats tot in de puntjes afgewerkt, zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Kral Keukens werkt altijd nauw met u samen om te zorgen dat wij kunnen verwezenlijken wat u voor ogen heeft.

Is uw nieuwe keuken de volgende in onze werkplaats?

Werkplaats 1
Werkplaats 1
werkplaats
werkplaats
werkplaats
Werkplaats
werkplaats

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien