De showroom van Kral Keukens

Wanneer u het industrieterrein Vleddermond in Stadkanaal op rijdt springen al snel de borden van Kral Keukens & Interieurs in het oog. En aan deze borden wordt duidelijk dat u ambachtelijk, mooi en oog voor detail kunt verwachten aan de Mandenmaker 3.

Wanneer u de showroom van ruim 400m² binnenstapt wordt u direct omringt door prachtige landelijke keukens, moderne kunststof keuken en massieve houten keukens uit grootmoederstijd. Laat u zich verleiden door de ingerichte keukens met een knusse huiselijke sfeer. De nostalgische kranen, de gevulde glazen pastapotten en de scheutige wijnglazen staan klaar om u een thuisgevoel te geven.

showroom

Vol met droomkeukens van formaat

Met de figuurlijke warme deken om de schouders kunt u in onze showroom de vele mogelijkheden van Kral Keukens in volle glorie te aanschouwen en kunt u kennismaken met alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken, tot hoogglans modern design. Alle exclusief uit eigen atelier en voor u op maat gemaakt.

houten keuken
servies
kamer en suite keuken
eiken keuken
houten keuken
gebak
fruit

Heeft u uw wensen op een rijtje? Dan nodigen wij u graag uit aan onze stamtafel. Met uw schoeisel op de unieke mediterrane Raw Stones en in uw hand een dampend kopje koffie of thee bespreken we al uw wensen en ideeën. Ieder idee is welkom en geen enkele wens is te gek. Want met onze eigen werkplaats om de hoek is uw droomkeuken nog nooit zo dichtbij geweest.

showroom

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien