VT Wonen en Designbeurs/Wonen Landelijke Stijl 2019

Van 1 t/m 6 oktober is het weer zover: de VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam. Dit jaar staan wij er ook! Op deze pagina lees je er alles over.

Prachtige eiken keuken voor Wonen Landelijke Stijl

Prachtige keuken die wij voor Wonen Landelijke Stijl  mochten maken op de Vt Wonen & Design beurs 2019.

Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken

Het eiken hout duikt bij deze keuken in verschillende gedaantes op. Zo zijn de planken van het eiland van eiken geschuurd en met een grey wash behandeld, terwijl het kookeiland zwart gebeitst is. De verschillende uitvoeringen van het eikenhout zijn niet de enige verrassende elementen van de keuken. Ook de werkbladen variëren. Op het eiland is er gekozen voor Jura Gelb, een Duits hardsteen, maar op het kookgedeelte ligt een betonnen blad met een gefrijnde rand. Dat zorgt voor een speelse mix die toch mooi harmonieert. Voeg daar dan ook nog eens een Falcon fornuis, op maat gemaakte wandkasten en nissen aan toe en je krijgt een keuken die tegelijk stoer en gezellig is.

Wil je deze keuken graag in het echt zien? Kom dan gezellig bij ons langs in onze showroom.

Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken
Prachtige eiken keuken

Artikel over de VT Wonen & Design beurs

VT wonen
VT wonen

Artikel op Wonenlandelijkestijl.com

Bronhttps://www.wonenlandelijkestijl.com/inspiratie/inspiratie-wls/eropuit/vtwdbeurs2019-bijzondere-mix-voor-een-warme-leefkeuken/

#vtwdbeurs2019 – Bijzondere mix voor een warme leefkeuken

“Het leidt geen twijfel dat de leefkeuken de drukst bezochte ruimte van ons inspiratiehuis zal worden op de vt wonen&design beurs. Het wordt een uniek exemplaar met een bijzondere mix van materialen.

Unieke combinatie
Een keuken als dertien uit een dozijn, dat wilden we absoluut niet in ons inspiratiehuis. Daarom hebben we samen met het team van Kral Keukens & Interieurs resoluut gekozen voor een unieke combinatie van materialen. Warm eikenhout voert de boventoon, maar dat wordt op een elegante manier gecombineerd met beton en hardsteen.

Warme leefkeuken
Warme leefkeuken

Details op maat
De leefkeuken is een staaltje puur vakwerk en maatwerk. Naar het verouderde eikenhout kun je blijven staren. Bovendien is de keuken voorzien van tal van details die het geheel àf maken, zoals de charmante greepjes van Dauby, het stoere Falcon-fornuis en het streelzachte keuken- en tafellinnen van Libeco Home.

Keukenadvies
Wil je tijdens je bezoek aan ons inspiratiehuis meer info over onze keuken? Of zoek je keukenadvies op maat? Met al je vragen kun je dagelijks van 10u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u terecht bij de aanwezige specialisten van Kral Keukens & Interieurs.

Praktisch
De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober in de Rai Amsterdam. Tickets kun je hier bestellen.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis, dat je vindt op stand 11-118? Klik dan hier voor alle info.”


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien