Kral Keukens in Stadkanaal

Bent u op zoek naar een nostalgische keuken die u naar eigen smaak kunt samenstellen? Dan bent u, al sinds 2004, op het juiste adres bij Kral Keukens. Johan Kral, eigenaar van Kral Keukens, zit al sinds zijn jonge jaren in de keukens. Eerst in dienst bij de baas, later op eigen houtje.

“Hoewel ik zelf geen chef in de keuken ben weet ik wel hoe belangrijk het is om een goede keuken te hebben waarin alles goed werkt. En een keuken waarin alles naar wens is, natuurlijk”, aldus Johan. Keukens creëren waarin alles naar wens is, waarin alles net iets anders is dan ‘normaal’ en waarin de wensen van de klant optimaal worden verwerkt was voor Johan de motivatie om zijn sprekende showroom in Stadkanaal te openen.

eiken keuken

Een keuken naar wens

Want een keuken waarin alles naar eigen wens is, dat is de kracht van Kral Keukens. “Het hangt van uw eigen wensen af hoe uw keuken er uiteindelijk uit zal komen te zien. Zo krijgt u een uniek product dat specifiek aan uw wensen voldoet. Een keuken waar u blij van wordt”, benadrukt Johan. Hoe hij dit waar maakt? Door uitgebreid met zijn klanten om tafel te gaan zitten, alle ideeën en mogelijkheden te bespreken en gezamenlijk een opstelling te maken.

deco

Vakmanschap in volle glorie

Johan: “daarna maken we u keuken met de hand in ons eigen atelier. Puur ambachtelijk, met passie en betrokkenheid voor uw keuken!”. Wanneer uw unieke keuken de werkplaats van Kral Keukens uit rolt wordt hij door de vakmannen van Kral bij u thuis geïnstalleerd. Ook alle inbouwapparatuur, gas en elektriciteit wordt daarbij voor u geregeld. “Het voordeel van een eigen werkplaats is dat wij ons kunnen onderscheiden door een zeer hoog afwerkingsniveau. Zo maken we vakmanschap in volle glorie, met oog voor detail”, zegt Johan.

Met een eigen showroom en een eigen werkplaats belooft Kral Keukens service van A tot Z. Van uw eerste keukenideeën tot de daadwerkelijk geïnstalleerde keuken bij u thuis. Het samenstellen van uw droomkeuken is nog nooit zo makkelijk geweest!

zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
AMBACHTELIJK EN MOOI,
MET OOG VOOR DETAIL!

Ambachtelijke en mooi, met oog voor detail!

Alle keukens worden tot in de puntjes afgewerkt en daarmee voordoen ze aan al uw wensen en verwachtingen. 


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien