Oud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Oud hollandse boeren keuken

Prachtige landelijke oud-Hollandse keuken, ook wel boeren- of plattelandskeuken genoemd

De boerenkeuken komt weer helemaal terug. Steeds vaker kiest men voor de warme uitstraling van dit type keuken maar met alle gemakken van nu.

Deze boerenkeuken is rustiek, robuust en voorzien van de modernste apparatuur. Je gaat je in deze sfeervolle keuken direct op je gemak voelen. Kleurgebruik wordt niet geschuwd in een boerenkeuken. Hier is gekozen voor een heldere blauwe kleur.

Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken

De basis van deze keuken bestaat uit een groot AGA fornuis, houten keukenkastjes met klassieke handgrepen en een terrazzo werkblad. Boerenkeukens worden ook gekenmerkt door het zichtbaar plaatsen van serviesgoed en potten. In deze keuken zit de sfeer in de kleinste details, dit geldt ook voor de tegels. De wandtegels zijn erg belangrijk in het creëren van de sfeer in een boerenkeuken, Friese witjes worden vaak gekozen bij deze keukens, maar ook de zwart-witte dambord gootsteentegels zijn erg populair.

Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken
Oud hollandse boeren keuken

Landelijke accessoires, warme kleuren en elegante afwerkingen maken het geheel compleet. Het resultaat is een sfeervolle boerderijkeuken die rechtstreeks van het platteland lijkt te komen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien