Oud Hollandse keuken – landelijke keuken

Landelijke keuken oud hollandse stijl
Hollandse ambacht
herbeleef oude tijden

Een landelijke keuken in oud Hollandse stijl uit grootmoeders tijd. Wilt u zo’n boerenkeuken of een Oud Hollandse keuken dat met de hand gemaakt is? In de werkplaats van Kral Keukens worden alle Hollandse keuken op maat gemaakt. Het ambacht is terug te zien in het resultaat en het gevoel van nostalgie is onvermijdelijk. Herbeleef oude tijden met een Oud Hollandse keuken of geef uw woning een landelijke keuken die naadloos aansluit bij de stijl van bijvoorbeeld uw gerenoveerde woning. Het geeft uw woning karakter en gezelligheid. Het is het hart van de woning, waar u graag met familie, vrienden en geliefden tijd doorbrengt.

Boeren keukens in Oud Hollandse stijl

De gezellige ogende keuken in Oud Hollandse stijl is net iets klassieker dan de boerenkeuken. De boerenkeuken kenmerkt zich op meer traditionelere stijl, waar het hout en steen perfect geharmonieerd samengaan. Gaat u voor klassiek of traditioneel?

Kral Keukens toont in de showroom in Stadskanaal graag de keukens die op maat gemaakt kunnen worden. In een gezellige en ruim opgezette showroom vindt u alle inspiratie onder 1 dak. U kunt hier goed de verschillende stijlen vergelijken. Kom gerust eens langs of maak alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Landelijke keuken oud hollandse stijl

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien