Zwart eiken greeploze keuken met kookeiland

zwarte eiken greeploze keuken

Prachtige zwarte eiken greeploze keuken met kookeiland

In onze showroom staat sinds een paar weken een prachtige donkere keuken die al veel klanten heeft verleid. Het is een massief eiken keuken, die door ons op een speciale manier is behandeld. De kastenwand herbergt verschillende apparatuur die het leven zo veraangenamen. Zo is er een koffiemachine, warmhoudlader, vriezer, stoombakoven, combi stoomoven en vaatwasser op hoogte, die allemaal esthetisch verantwoord in de wand zijn verwerkt .

zwarte eiken greeploze keuken

De rookglazen kasten zijn echt een aanwinst voor de keuken, omdat deze niet vaak voorkomen in keukens en u hierdoor een unieke keuken creëert met een echte eyecatcher. Deze kasten kun je mooi combineren met houten keukenfronten. Het glas heeft een mooie glans en dit zorgt voor een strakke, stijlvolle uitstraling. Vrienden en familie kunnen gezellig aan het kookeiland plaatsnemen wanneer je het eten aan het voorbereiden bent en ze kunnen direct genieten van een heerlijk koel wijntje die wordt bewaard in de wijnkast.

Wil je deze mooie keuken in het echt bewonderen, kom dan even langs in onze showroom.

zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
Landelijke keukens modern
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
zwarte eiken greeploze keuken
Landelijke keukens modern

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien