Mix tussen warm en stoer

frieda

Sfeer, gezelligheid en familiegevoel

Zwarte keukens werden vroeger geassocieerd met donker en ongezellig, daar zijn wij het echt niet mee eens. Kijk maar eens naar deze prachtige houten keuken op maat gemaakt. Deze keuken staat synoniem aan sfeer, gezelligheid en familiegevoel. De donkere keuken is helemaal van deze tijd.

Deze keuken is uitgerust met greeploze fronten en keukenkasten, in combinatie met een licht werkblad, Composiet Belgian FOG. Dit lichte werkblad staat prachtig bij een donkere keuken. Het lichte blad geeft wat “ademruimte ”aan de hoofdkleur en geeft de keuken daardoor een rustige uitstaling en een meer ruimtelijk gevoel.

Eiken vergrijsde keuken
frieda
frieda

Coffee corner

De keuken is tevens voorzien van een prachtige coffee corner en is door de onderkasten en hoge kasten voorzien van veel opbergruimte. Het tussenliggende open gedeelte, waar het koffiezetapparaat een plekje heeft gekregen, wordt zo een echte eyecatcher. De coffee corner is extra gezellig gemaakt met een wandplank voorzien van koffiekopjes, lepels en schaaltjes. Extra handig, zo heb je alles wat je nodig hebt bij het maken van een bakje koffie binnen handbereik.

frieda
frieda

Fornuis

De keuken beschikt verder over een ruim eiland met greeploze fronten voorzien van een prachtig Stoves fornuis. Het fornuis is één van de belangrijkste onderdelen van de keuken en mag dus zeker gezien worden! Ook is er een prachtige zwarte Quooker geplaatst, wat perfect past in een stoere, robuuste keuken.

frieda
frieda
frieda

Belangstelling

Deze keuken is echt een plek waar u dag in dag uit, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en gezellig samen kunt zijn. Ook belangstelling voor deze prachtige sfeervolle en stoere keuken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom en graag helpen wij u verder bij het ontwerpen van uw keuken. Wel graag op afspraak, zo kunnen onze verkopers alle tijd voor u vrij maken voor het beste advies!

Identikid

Materiaal: Keuken eiken geschaafd, Ultra Black

Blad: Composiet, Belgian FOG

Fornuis: Stoves Richmond Deluxe, zwart 90 cm

Kraan: Quooker Flex Combi zwart

Handdoekrek: Dauby

De sfeervolle aankleding van deze prachtige keuken (en rest van het huis) is gedaan door Frieda Dorresteijn.

frieda

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien