Massief eiken, moderne greeploze keuken – op maat gemaakt

Massief eiken, moderne greeploze keuken. Op maat gemaakt met een strakke moderne look.

massief eiken greeploos
Landelijke greeploos keuken

Landelijk modern, op maat gemaakte greeploze massief eiken keuken met een strakke gladde front

Uit de hoek

Als bergruimte opteerden de bewoners voor een combinatie van kasten en veel lades. In een grote kast tegen de muur kunnen ze van alles kwijt, zoals hun servies en magnetron. Zelfs de koelkast kon erin worden geplaatst. Van een verloren hoek wist Kral handig gebruik te maken. “Hij maakte er een draaibare uittrekkast in. Het is een soort apothekerskast die in één beweging letterlijk uit de hoek komt. In tegenstelling tot een carrouselkast heb je met deze kast meteen het overzicht en alles bij de hand. Kral Keukens is helemaal onze smaak en stijl. Ook hoe hij de tekening maakte en dat we tot in detail onze wensen in konden vullen, vond ik geweldig. Er is in de keuken niets dat anders had moeten zijn.

Zes pitten

Uitbreiding van het aantal kookpitten was voor Marion het uitgangspunt voor een nieuwe keuken. “Op een inductiefornuis is het soms onhandig koken, zeker als je grote pannen gebruikt. Ze raken elkaar steeds, dus je kunt maar met één grote pan werken. Nu kook ik op basis van I-cooking, een redelijk nieuw inductieconcept. Ik maak gebruik van zes pitten, waarvan er vier met een doorsnede van 30 centimeter en twee van 20 centimeter. Het inductiefornuis werkt lekker snel en is eenvoudig schoon te maken.”

massief eiken greeploos
massief eiken greeploos
massief eiken greeploos

Massief hout

Een nieuw fornuis met zes pitten in plaats van vier vraagt echter ook om een andere indeling. De afzuigkap is immers niet meer toereikend, de kasten naast het fornuis raken in de verdrukking en het aanrechtblad kan weliswaar worden gezaagd. “Maar het is toch mooier als het één geheel blijft”, aldus Marion. En dus werden Marions wensen voorgelegd aan Kral Keukens. “We hadden ons al een jaar georiënteerd. Kral was bovendien een van de weinige keukenbouwers die met massief hout werkt.”

massief eiken greeploos
massief eiken greeploos
massief eiken greeploos

Blij met combinatie

De stijl van de keuken is modern landelijk. Een eiken strakke greeploze keuken met eroverheen een warme ‘gewassen’ grijze verf (grey wash) zodat wel de houtnerf mooi zichtbaar blijft. Het blad is van donkergrijs composiet gemaakt. Marion is blij met de combinatie: “Zwarte kookplaten in een donker aanrecht, dat staat echt prachtig! Naast het fornuis heeft Kral handzame lades geïntegreerd, zodat boodschappen gemakkelijker uit te pakken zijn.”

Kastenwand van drie meter

Kral Keukens maakte eveneens ruimte voor een eiland met spoelgedeelte en een Quooker. Achter het eiland maakte het een drie meter lange kastenwand met plaats voor twee koelkasten, magnetron en stoomoven. “De kast heeft schuifdeuren. Als ze geopend zijn, beschik ik over twee planken en composieten aanrechtblad voor onder andere het koffiezetapparaat. Ook hoe Kral de rvs afzuigkap boven het fornuis heeft geïntegreerd, is prachtig om te zien. Ik heb echt de keuken die ik me wenste.”

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien