Eiken greeploze houten keuken met kunststof hoge kasten

Houten keuken met kunststof hoge kasten
iris

Moderne houten keuken

In een moderne houten keuken wordt hout ook vaak gecombineerd met andere materialen en kleuren. Hier is de keuken deels van eikenhout gemaakt met een grijs granieten werkblad in combinatie met twee hoge zwarte kasten van kunststof. Het samenspel van verschillende materialen maakt een moderne keuken met hout zo verrassend. Deze keuken vertegenwoordigt de trends van nu. Strakke, pure vormen en natuurlijke looks.

 

 

iris
iris
iris

Fornuis

Het hout in de keuken is strak afgewerkt. De ladekasten zijn greeploos, wat bijdraagt aan dit effect. Een echte blikvanger in de keuken is het prachtige fornuis van Bertazonni. Deze is tussen twee onderkasten geplaatst, waardoor het als het ware in de keuken verwerkt wordt. Door voor de kleur zwart te kiezen past dit fornuis perfect in een moderne keuken. Hier is tevens gekozen voor een kastenwand, deze moderne keukenoplossing heeft veel opbergruimte en oogt rustig. Met een kastenwand tovert u uw keuken om tot een praktische en stijlvolle leefruimte.

iris
iris
iris
iris
iris
iris
iris

iris

De koffie staat klaar!

Interesse in deze keuken? Kom vrijblijvend sfeer proeven en maak kennis met onze kwaliteit. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien