Moderne keukens (Greeploos)

Strak en modern
op maat gemaakt

Wilt u een strakke greeploze moderne keuken van hout? Deze stijl wordt tegenwoordig als een minimalistisch beschouwd. De lijnen zijn strak en is er weinig ruimte voor tierelantijntjes. De moderne keuken is greeploos zonder dat het ten koste gaat van de functionaliteit: de deuren en laden kunnen door de ingebouwde techniek alsnog makkelijk gesloten en geopend worden.

De moderne keuken

De moderne keuken is steeds populairder geworden. Deze past mooi in een strak en modern interieur. Door de simplistische uitstraling zorgt deze keuken voor een rustige uitstraling. Bij Kral Keukens maken wij verschillende soorten strakke houten keukens. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze prachtige zwarte keuken: .

Een zwarte keuken is echt een eyecatcher voor uw interieur. Deze strakke houten keukens passen perfect in een modern interieur en hebben een luxe uitstraling. Dankzij de kleur van deze moderne keuken is het eenvoudig te combineren met andere, fellere kleuren. Vind u deze keuken iets te strak? Bij Kral Keukens maken we ook strakke houten keukens met een knipoog naar het landelijke. Voorbeelden van dit soort keukens zijn bijvoorbeeld:

Deze keukens zijn strak uitgevoerd in de greeploze variant. Maar uw vindt hier ook een aantal landelijke accenten terug. Denk hierbij aan het fornuis of het mooie massief eiken. Verder vindt u nog een heel aantal mooie moderne keukens bij ons! Zo hebben we een prachtige uitvoering met notenhout. Deze strakke keuken krijgt door gebruik van dit hout toch een warme uitstraling. Of wat denkt u van een massief eiken moderne keuken? De greeploze keukens worden, net als alle houten keukens, op maat gemaakt, en passen zo perfect in uw interieur!

Een greeploze keuken

Een greeploze keuken zorgt voor een moderne uitstraling. Maar u heeft misschien wel vragen over het gebruik van een greeploze keuken. Dat begrijpen we. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wat onhandiger in gebruik dan een keuken met handvaten of knoppen. Toch is dit niet het geval. Met een eenvoudige tik kunt u lades en kasten openen en sluiten. Door de gladde oppervlakten is het schoonmaken eenvoudig en kunt u eenvoudig vette vingers wegvegen. Als u kiest voor een strakke houten keuken, kiest u voor eenvoud in uitstraling maar ook in gebruik!

Een moderne keuken kopen bij Kral keukens

Een keuken heeft een prominente rol in de woonruimte en het wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Wilt u hier liever een moderne greeploze keuken of juist een rustieke landelijke keuken? In de showroom (500 m²) van Kral Keukens staan alle prachtige keukens voor u uitgestald, waar u zeker geïnspireerd door raakt. Kom eens langs om te kijken naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

zwarte keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien