Modern (greeploos)

Bent u op zoek naar een greeploze keuken met een moderne uitstraling? Dan zijn onze moderne greeploze kunststof keukens zeker wat voor u. Greeploos is één van de grote trends van de afgelopen jaren. Meestal werden keukens voorzien van handvaten of knoppen om kastjes en lades te openen, maar tegenwoordig zijn greeploze designs juist helemaal in. Het gebrek aan handvaten of knoppen geeft uw keuken een strakke en moderne uitstraling, terwijl u uw kastjes en lades nog altijd prima kunt openen en sluiten.

Bij Kral Keukens doen we er alles aan om voor u de ideale moderne greeploze kunststof keuken te vinden. Eén van onze fraaiste modellen is de Hoogglans wit, een moderne keuken met kookeiland. Deze keuken is voorzien van een apothekerskast en apparatuur van Boretti. Daarnaast hebben we de Semi greeploos wit, een keuken die ook geschikt is voor als u een wat kleinere beurs heeft. Dit model, met een in wit gespoten MDF front, heeft een strakke uitstraling en look. Ten slotte vindt u bij ons de Zerox FM, een fraaie hoekkeuken met greeploze hangkasten. Zoals al onze keukens is deze in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder de donkere bruinachtige kleur “Truffel.”

Ter inspiratie: onze modellen

Bent u nog op zoek naar inspiratie? Kom eens naar onze showroom in Stadskanaal en maak kennis met onze moderne greeploze kunststof keukens. Samen met u stellen wij graag uw ideale keuken samen.

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan