KRal's KeukENPRaat MeT Hilly en sieb

"LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT!!"

“DE ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE KEUKEN”

 

Hallo allemaal,

Er is weer een nieuwe “Kral’s Keukenpraat” blog over de zoektocht van onze klanten naar hun nieuwe aangeschafte keuken.  Hoe zijn onze klanten bij Kral Keukens terecht gekomen, welke rol de keuken in hun huis vervult en nog veel meer! Nieuwsgierig? Lees dan deze blogs waarin ik onze klanten hierover interview!! Elke maand stel ik de vragen aan één van onze klanten en laat ik jullie zien hoe hun keuken is geworden. Dit keer zijn we bij Hilly en Sieb.

Lees je gezellig mee?

Veel leesplezier!!!!!

blog 2 keukenpraat

KEUKENPRAAT MET HILLY EN SIEB

Dit keer ben ik op bezoek geweest bij Hilly en Sieb in Friesland, zij wonen in een prachtige woning die diende als koetshuis. Bij binnenkomst zag ik direct een prachtig houten plafond met bijbehorende houten balken, industriële stalen deuren, hele mooie bakstenen muren en natuurlijk ons prachtig op maat gemaakte houten keuken. Het resultaat is zo gezellig, huiselijk, warm en knus. Echt een prachtig geheel! Hoe gaaf is deze landelijke keuken?

keukenblog de ruiter

industriële muur

keukenblog de ruiter

Oranje koeken

keukenblog de ruiter

keukenstang

keukenblog de ruiter

HOE ZIJN JULLIE TERECHTGEKOMEN BIJ KRAL KEUKENS?

Hilly: “Ik zag jullie advertentie voorbij komen in Wonen Landelijke Stijl. Elke keer dacht ik weer: Wat zijn die keukens toch mooi, maar helaas zo ver rijden voor ons. Daarom zochten wij eerst bij andere keukenzaken onze ideale keuken, maar konden niet vinden wat we zochten. De keukens van Kral bleven maar door mijn hoofd spoken en daarom zijn we uiteindelijk richting Stadskanaal gereden, haha, en daar was het liefde op het eerste gezicht”.

WAAROM HEBBEN JULLIE BIJ ONS EEN KEUKEN GEKOCHT?

Sieb:”Wij houden van houten keukens met robuuste uitstraling. Deze konden wij alleen vinden bij Kral Keukens”. Tevens werd er een keukenontwerp door Johan gemaakt en specifiek gekeken naar de keukenruimte die je beschikbaar hebt in huis en jouw wensen op het gebied van kleuren en materialen. Er werd goed naar ons geluisterd”.

WAT VONDEN JULLIE VAN DE SHOWROOM?

“Geweldig!! De keukens zijn ruim opgesteld en helemaal gestyled met accessoires. Het is alsof je binnenkomt bij iemand in huis. Er waren zelfs tegeltjes aan de muur bevestigd. Toen wij de bocht omliepen zagen wij direct onze droomkeuken. Het was liefde op het eerste gezicht”.

HOE ZIJN JULLIE GEHOLPEN?

“Top! Wij zijn geholpen door Johan. Hij heeft gevoel voor humor en was vooral meedenkend. In de winkel zagen wij een prachtig grote stalen kastenwand, maar die kon onmogelijk gerealiseerd worden in onze keuken. Johan kwam direct met een geweldig idee: “Dan maken wij toch gewoon 2 stalen kasten naast de andere 2 hoge kasten”. Wat een geniale oplossing, iets waar wij totaal niet op waren gekomen!! Dit verwacht je toch als klant zijnde van een keukenzaak? Iemand die met je meedenkt!”.

WELKE KEUKENSTIJL HEBBEN JULLIE GEKOZEN?

Wij hebben gekozen voor landelijk, robuust en industrieel.

WELKE ROL VERVULT DE KEUKEN IN JULLIE HUIS?

De keuken is een bindende factor voor ons, echt het hart van ons huis. Het is de plek waar we eten, koken, kletsen, wijnen, gesprekken voeren en vrienden ontvangen. Een belangrijke ruimte dus, die knus, praktisch en ook ruimtelijk moet zijn.

“LIEFDE OP HET
EERSTE GEZICHT!!!”

WAAR BEN JE HET MEEST TEVREDEN OVER?

Hilly: “Nou, eigenlijk het totaalplaatje. Je moet altijd maar weer afwachten of de keuken zo wordt, zoals je het in je hoofd hebt. En dat was zeker het geval!! Mij grootste wens was altijd een schouw met fornuis en die zit nu in onze keuken, zo blij mee!”

Sieb: “Ik wilde altijd heel graag een quooker en daar ben ik nu ontzettend blij mee, die wil ik echt niet meer missen”. Maar ook zijn wij erg blij met de brede lades en koffiemachine, zo kan ik nog wel even doorgaan, haha”.

HEB JE NOG TIPS VOOR ONS?

Sieb en Hilly: “Niet echt, maar kan wel zeggen wat wij het erg fijn vonden bij jullie. Wij kwamen met een goed gevoel bij jullie binnen, zeer vriendelijk en niet opdringerig. Johan stond ons vriendelijk te woord en gaf ons alle ruimte om overal goed over na te denken tot het aanschaffen van deze prachtige keuken. Wij zijn blij dat wij zo ver hebben gereden naar Kral Keukens, alles is volgens verwachting gegaan”.

keukenblog de ruiter

WONEN LANDELIJKE STIJL

keukenblog de ruiter

QUOOKER

keukenblog de ruiter

ACCESSOIRES

Stoere keuken van wagonplanken

keukenblog de ruiter

WAGONHOUT IN COMBINATIE MET EIKEN ZWART GESPOTEN

keukenblog de ruiter

AANRECHTBLAD DEKTON, Keyla 60mm

keukenblog de ruiter

Stoere grepen

Hilly en Sieb hebben gekozen voor een stoere houten keuken van wagonplanken. Door het gebruik van hout creëer je een stoere, maar ook warme en landelijke uitstraling. De combinatie met de kleur zwart en de stalen glazen kasten zorgen voor een industrieel en rauw randje aan de keuken. Het werkblad is van Dekton, wat een meer luxueuze uitstraling geeft.

Blikvangers in de houten keuken zijn de schouw en de hoge stalen kasten met glas waarachter het servies mooi tot zijn recht komt.

Er is gekozen voor een zwarte quooker, deze combineert perfect met het blad, waarmee je een unieke look creëert. De grepen van de keuken hebben dezelfde industriële look als de stalen glaskasten. Alles is perfect op elkaar afgestemd.

De totale combinatie van deze keuken laat een warme, gezellige en een stoere uitstraling zien.

keukenblog de ruiter

SHOP DE STIJL VAN HILLY EN SIEB:

Keuken: wagonhout, Kral Keukens
Blad: Dekton, Kelya 60mm
Fornuis: Stoves Richmond 100, antraciet mat
Grepen: ruw metaal van Dauby
Kraan: Quooker Flex, zwart combi 2.2
Koffiemachine: Siemens

Behang: Karwei
Zwarte Potten: Black Pottery
Vloer: Raw Stones, Abbey
Grepen: Dauby

 

 

keukenblog de ruiter
keukenblog de ruiter
keukenblog de ruiter

“Wat zijn jullie ontzettende lieve en gastvrije mensen. Ik vond het erg leuk om jullie te interviewen en heel erg bijzonder dat ik de rest van jullie huis mocht zien. Ik werd op de hoogte gebracht van jullie verbouwingsplannen, daarom hoop ik jullie binnenkort weer te zien in onze winkel. Verder wil ik jullie nog bedanken voor die heerlijke Friese oranjekoek!! Een echt typisch en heerlijk Friese lekkernij!!!”.

Veel liefs, Marian

ONZE LAATSTE BLOGS

Wij verkopen niet alleen houten keukens op maat, maar ook sfeer en gezelligheid. Lees onze blogs voor meer leuke binnenkijkers, DIY’s, keuken- en stylingideeën en heerlijke gerechten! Veel leesplezier!

Dit zijn de keukentrends van 2024

Dit zijn de keukentrends van 2024

Dit zijn de keukentrends van 2024 Wil jij dit jaar een nieuwe keuken die helemaal aansluit bij de nieuwste trends? Deze blog staat vol met inspiratie en ideeën die je kunt toepassen in jouw keukenontwerp. 2024 is het jaar van gecombineerde stijlen, duurzame materialen...

Lees meer
A way of living

A way of living

Gouden plekZe waren helemaal niet van plan om te verhuizen, maar toen Marians favoriete woning ineens te koop stond, gingen zij en haar man Johan wel even kijken. Daarna was het snel beslist.Droomhuis“Ik kon het echt niet laten”, lacht Marian. “We moesten gewoon gaan...

Lees meer
Kerstevent 2023

Kerstevent 2023

  ZATERDAG 11 NOVEMBER 2023 VAN 10.00 TOT 17.00 UUR KERST EVENT, KOM JIJ OOK?De feestdagen staan weer voor de deur, voor veel mensen betekent dit warmte en gezelligheid in huis met heerlijke hapjes en drankjes. De voorbereidingen zijn vaak net zo gezellig als de...

Lees meer

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

Tevreden klanten

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

- Femke en Jan uit Westerbork