Sfeervolle landelijke keuken in een zachte blauwgrijze kleur

landelijke keuken blauwgrijs

Een landelijke keuken in blauwgrijs is populair

De grijs blauwe kleurtint is populair voor een keuken: rustig, sfeervol, zacht en chique, net weer even iets anders. Het is een gezellige, sfeervolle keuken geworden met bijzondere landelijke details; nostalgische keukengrepen, kranslijsten, schouw en kaderdeurtjes. Vergeet ook zeker niet de stolwanden en pootjes op stenen sokkels, dit zorgt voor een bijzondere uitstraling.

een landelijke keuken in blauwgrijs kopen
een keuken met landelijke details
blauwgrijze keuken is een echte blikvanger
steel
steel
blauwgrijze keuken is een echte blikvanger

Door een prachtig fornuis met een schouw te plaatsen, creëer je meteen een mooie blikvanger in je landelijke keuken met de blauwgrijze kleurtint.

 

Door de vele lades heb je veel opbergruimte. Op deze manier heb je altijd goed zicht op de inhoud en kun je moeiteloos iets pakken, ook al staat het achterin. De inbouwapparatuur is mooi en netjes weggewerkt in bijpassende hoge kasten.

Het spoeleiland is hier gecombineerd met een zitgedeelte. Tijdens de voorbereiding van de maaltijd kan er gezellig aan worden gewerkt. Het granieten werkblad geeft deze keuken een extra luxe uitstraling.

details die de keuken afmaken
extra luxe door granieten werkblad
steel

Door de ramen valt er voldoende licht in de ruimte en komt de zwarte keuken mooi tot zijn recht. Zonder twijfel een perfecte keuze!!

spoeleiland gecombineerd met zitgedeelte

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien