Landelijke keuken op maat gemaakt, tineo ingekaderd

Landelijke massief houten keuken op maat gemaakt in de kleur RAL 9010 met een ingekaderde kaderdeur.

landelijke keukens tineo ingekaderd
landelijke keuken

Massief houten keuken op maat gemaakt. Ingekaderd met een kaderdeur

In een mooie ruimte staat een prachtige landelijke keuken. schitterend afgewerkt met een ingekaderde kaderdeur. RAL 9010 is de kleur van de keuken en die kwam het dichtst bij de kleur van de buitendeuren. Resultaat: een prachtige stijl die terugkomt in de keuken.

Het hart van de keuken is een schitterend Boretti fornuis van 90cm. Daarboven staat een prachtige schouw, wat de keuken geheel afmaakt. In de poten van de schouw is gekozen voor het wegwerken van kleine kastjes, wat ideaal is voor het opbergen van kruiden.

landelijke keukens tineo ingekaderd
landelijke keuken

De keuken kent vele voordelen, de ladekasten en de vaatwasser zijn op hoogte verwerkt in de keuken. Hierdoor wordt niet alleen de ruimte optimaal benut, maar wordt ook het bukken aardig beperkt. Goed voor de rug.

De landelijke keuken is een typisch voorbeeld van een gezellige en warme keuken waar je heerlijk kunt vertoeven en kunt genieten van de ruimte.

landelijke keukens tineo ingekaderd
landelijke keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien