Landelijke keuken met schouw

Landelijk massief houten keuken op maat in kleur gespoten, eiken stollen.

landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw

Massief houten landelijk moderne keuken op maat gemaakt, type Tineo

Kral Keukens in Stadskanaal staat bekend als een bedrijf dat op maat gemaakte, massief houten landelijke keukens maakt. Het bedrijf vervaardigt de keuken in de stijl van uw woning, wat door alle bezoekers wordt gewaardeerd. “De showroom geeft een goed beeld van het assortiment, Kral Keukens is een mooie winkel met leuke spullen.

De luxe en het comfort zijn Linda en haar man nog niet helemaal gewend, al genieten ze wel van hun keuken. “Er zit van alles in”, zo zegt Linda. “Een grote oven, een groot fornuis met vijf pitten, een Quooker en een vaatwasser op ooghoogte. Daarnaast heb ik een ideale indeling voor mijn pannen en eindelijk veel bewegingsruimte

We waren bezig met de verbouwing van onze boerderij en hebben onze oude keuken behouden, zodat er nog gekookt kon worden. Het is een klein, simpel keukenblok, niet te vergelijken met de nieuwe keuken. Wat een verschil!” Extra ruimte De L-vormige keuken is groot en bij de woonkamer betrokken, zodat hij nu een deel van het huis is geworden. Er is extra ruimte voor een barretje en drie krukken. Het werkblad, het lange aanrecht en de gootsteen zijn van graniet, een materiaal dat volgens de bewoners gemakkelijk werkbaar en goed te onderhouden is. Boven het barretje installeerde Kral Keukens een opvallende schouw. “Kral kwam met het idee om boven deze plek een hangende schouw te maken.

Het is een prachtige combinatie van naturel eikenhout met crèmewit geworden.” Smaken verschillen. De keukenkleur is dezelfde combinatie als de schouw: naturel eiken en een crèmekleur. Een compromis tussen de echtgenoten. “Mijn man wilde graag het eiken zoveel mogelijk onbewerkt laten, ik vond dat te robuust en een crèmekleur veel mooier. Laat er nou bij Kral Keukens een combinatie staan van die twee! Zo kregen we allebei onze zin.”

landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw
landelijke keuken met schouw

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien