Een donkere sfeervolle keuken in landelijke stijl

donkere eilen keuken

Een donkere sfeervolle keuken in landelijke stijl

Hier is de keuken de centrale ontmoetingsplek van het gezin, de bar in de keuken versterkt deze sociale functie. Door de bar extra gezellig te maken met woonaccessoires en prachtige barkrukken, heb je een plek waar iedereen zich kan vermaken.

Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken

Vrienden en familie kunnen gezellig aan het kookeiland plaatsnemen wanneer je het eten aan het voorbereiden bent. Ze kunnen heerlijk genieten van een koel wijntje dat wordt bewaard in de wijnkast.

 

Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken

Boven het kookeiland hangt een afzuigkap van Wave. Dit is niet zomaar een afzuigkap. De traditionele afzuigkap is getransformeerd naar een combinatie van afzuigsysteem, verlichting en meubelstuk ineen. Een prachtige en functionele aanwinst voor de keuken.

Op de keuken ligt een mooi keramisch blad dat prachtig past bij de donkere fronten van de keuken, deze zijn zwart gebeitst waardoor je de nerven van het hout nog goed kan zien.

Door de ramen valt er voldoende licht in de ruimte en komt de zwarte keuken mooi tot zijn recht. Zonder twijfel een perfecte keuze!!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien