Landelijk moderne keuken van hout

Een keuken met wauwww effect!

Zwart als keukenkleur is een trend die we steeds meer zien.

Hier is gekozen voor een zwarte keuken met een kookeiland en kastenwand. Naast het kastwerk zijn ook de spoelbak, kraan en oven in het zwart uitgevoerd, evenals het werkblad. De kastenwand is volledig in de muur verwerkt, wat resulteert in een strak en modern uiterlijk. Hierdoor krijg je extra opbergruimte en het is een ideale manier om keukenapparatuur in te bouwen.

Landelijke zwarte keuken

Het kookeiland is voorzien van een Dekton werkblad. Met een zwart keukenblad straal je luxe, elegantie en karakter uit. Er is een kookplaat met afzuiging geplaats in het kookeiland, je hoeft dan geen afzuiging meer boven het kookeiland te plaatsen, op deze manier gaat alle aandacht naar jouw luxe kookeiland en wordt er meer ruimte in jouw keuken gecreëerd.

Landelijke keuken zwart
Landelijke keuken zwart

Tegeltjes als spatwand, Zelliges, zijn op dit moment weer helemaal hip. Deze handgemaakte tegels uit Marokko maken de spatwand speels en uitdagend en halen je keuken helemaal op. Zeker omdat de rest van de keuken strak en zwart is, is zo’n originele tegelwand een extra leuke aanvulling. Het is echt een prachtige keuken geworden, sfeervol met een wauwww effect.

Landelijke keuken zwart

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien