Landelijk moderne keuken op maat gemaakt , eiken front white wash

Landelijk moderne keuken op maat gemaakt met eiken white wash front, voor een strakke landelijke sfeer

Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt

Massief houten landelijk moderne keuken, op maat gemaakt , met eiken white wash deurtjes

Deze landelijk moderne keuken staat perfect in deze prachtige boerderij. Eiken rustiek verouderde front in de white wash en de strakke stollen naast de kasten, geven deze keuken een landelijke en ook een moderne uitstraling. Het past geheel in de sfeer van de woning.

Bij binnenkomst van de woning gaat de aandacht gelijk naar de combinatie van het fornuis en de schouw, ondanks dat dit achter een mooi spoeleiland staat met zitgedeelte en een dubbele keramische spoelbak. De spoelbak past zeer goed bij de stollen. Aan de kamer kant van het eiland zit een wijn klimaatkast. Aan de andere kant van de ruimte staat een kastenwand met een grote vrijstaande (ingebouwde) koelvrieskast van Liebherr, een koffiemachine en stoom-bak oven van Siemens. Genieten van een prachtig geheel.

Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt
Landelijke moderne keuken op maat gemaakt

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien