Landelijk moderne keuken, combi massief en kunststof

Landelijk moderne keuken, combinatie van eigen Massief en Kunststof

Landelijke moderne keuken
Landelijke moderne keuken

Landelijk moderne keuken, type massief gestoomd eiken in combinatie met hoogglans kunststof

Deze keuken is alles wat je zoekt als je het heel moeilijk vind om te kiezen tussen Kral Keukens, massief houten keukens en een kunststof Rotpunkt keuken. Aan de zitgedeelte van deze keuken kun je heerlijk zitten en genieten van een schitterende combinatie keuken, waardoor je je geen minuut verveelt. Dit alles is afgewerkt met een betonblad om het ook weer een landelijk tintje te geven.

Door de stollen en de eiland te maken van massief hout creëer je een prachtige keuken met een knipoog naar het landelijke. Met de hoogglans kunststof kasten er tussenin maak je deze weer zeer modern. Ook het apparatuur is in het moderne stijl vervaardig, o.a. de Flexinductie van Siemens

Landelijke moderne keuken
Landelijke moderne keuken

Met de flexinductie van Siemens ben je niet langer gebonden aan een aanal kookzones. Je kunt je pannen vrij verdelen over 3 grote zones. Bij deze kookplaat zit je nooit meer dat de handvatten van je pannen tegen elkaar aan zitten, wat het koken prettiger maakt. De touchscreen oven van Pelgrim is ideaal voor het voor programmeren van producten.

Kom deze prachtige keuken bezichtigen in onze showroom van Kral Keukens.

Landelijke moderne keuken
Landelijke moderne keuken

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien