Moderne landelijke keukens op maat

Moderne landelijke keukens,
geheel op maat gemaakt!

In een landelijk moderne keuken wordt het beste van beiden gecombineerd: de rustieke uitstraling van massief hout en het moderne vleugje. Dit zorgt samen voor een verbluffend eindresultaat. Een keuken waarin u graag kookt en tafelt. Een moderne keuken onderscheidt zich van traditionele landelijke keukens door de ruimte. Doordat er minder tierlantijntjes aanwezig zijn, geeft de keuken rust in huis. Uw leefruimte wordt met de moderne variant ogenschijnlijk vergroot.

Kenmerken en materialen

De moderne landelijke keuken kenmerkt zich door het strakke open uiterlijk. De laatste jaren wordt er steeds meer met hout gewerkt in combinatie met andere materialen voor het contrast. De werkenbladen zijn dun en vaak van keramiek. RVS, chroom, metaal en glas geven de keuken een professionele uitstraling. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van zwevende kasten. Hiermee creëert u in een handomdraai een ruimtelijk gevoel. Qua kleur is bijna alles mogelijk in overleg. Metallic kleuren worden steeds populairder in deze stijl.

Apparatuur geheel verwerkt in het design

Wat voor apparatuur u ook in uw nieuwe keuken wil, dit kan volledig worden verwerkt in het design. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie koelkast met een glazendeur laten opnemen als kast en de oven en koffieapparaat in de wand verwerken. Ook is het mogelijk om de apparatuur zo onopvallend mogelijk in de kasten te plaatsen.

keuken apparatuur
keuken apparatuur

Geheel naar uw wensen op maat gemaakt

In ons atelier maken we alle houten keukens geheel voor u op maat. Wanneer u een afspraak met onze adviseurs maakt is het mogelijk om alle wensen te bespreken. Voor vragen over de functionaliteit, indeling en design bent u bij hen altijd aan het juiste adres voor een passend advies. Of loop gerust eens rond in onze showroom om alvast een aantal ideeën op te doen.

Voordelen landelijk moderne keuken

  • De moderne landelijke keukens van Kral Keukens kennen veel voordelen. Naast dat u altijd een uniek product in huis haalt, kunt u de keuken geheel naar eigen keus laten maken. Daarnaast kent een landelijkmoderne keuken nog een aantal voordelen:
  • Een landelijke keuken is van alle tijden
  • De waarde van uw woning stijgt. Daarnaast is een landelijk moderne keuken een geliefde keuken is voor veel woningzoekenden.
  • Een moderne landelijke keuken wordt meer dan alleen een plek om eten te bereiden. Het wordt een geliefde sociale ontmoetingsplaats voor familie en vrienden
  • Landelijke keukens gaan lang mee
landelijk modern

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact