Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Kunststof keukens

Modern (greeploos)

Bent u op zoek naar een greeploze keuken met een moderne uitstraling? Dan zijn onze moderne greeploze kunststof keukens zeker wat voor u. Greeploos is één van de grote trends van de afgelopen jaren. Meestal werden keukens voorzien van handvaten of knoppen om kastjes en lades te openen, maar tegenwoordig zijn greeploze designs juist helemaal in. Het gebrek aan handvaten of knoppen geeft uw keuken een strakke en moderne uitstraling, terwijl u uw kastjes en lades nog altijd prima kunt openen en sluiten.

Bij Kral Keukens doen we er alles aan om voor u de ideale moderne greeploze kunststof keuken te vinden. Eén van onze fraaiste modellen is de Hoogglans wit, een moderne keuken met kookeiland. Deze keuken is voorzien van een apothekerskast en apparatuur van Boretti. Daarnaast hebben we de Semi greeploos wit, een keuken die ook geschikt is voor als u een wat kleinere beurs heeft. Dit model, met een in wit gespoten MDF front, heeft een strakke uitstraling en look. Ten slotte vindt u bij ons de Zerox FM, een fraaie hoekkeuken met greeploze hangkasten. Zoals al onze keukens is deze in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder de donkere bruinachtige kleur “Truffel.”

Bent u nog op zoek naar inspiratie? Kom eens naar onze showroom in Stadskanaal en maak kennis met onze moderne greeploze kunststof keukens. Samen met u stellen wij graag uw ideale keuken samen.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Sitemap              Privacy Policy

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019

Unieke keukens in Groningen

 

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips

 Welke keuken past bij mij?

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Kunststof keukens