Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Kunststof keukens

Landelijk modern

Als u denkt aan landelijke keukens, dan denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan kunststof als materiaal. Maar wilt u gaan voor een landelijke en moderne uitstraling, dan is kunststof juist uitermate geschikt. Kunststof keukens zijn natuurlijk ook niet compleet gemaakt van kunststof. De basis bestaat vaak uit spaanplaat, met daaroverheen een laag kunststof. Met kunststof kun je een heleboel kanten op. Dankzij de veelzijdigheid van dit materiaal is het perfect mogelijk om een landelijke uitstraling te creëren, ook als de keuken zelf erg modern is.

Bij Kral Keukens vindt u een aantal fraaie landelijke moderne kunststof keukens. Zo heeft onze Dark Oak keuken een mooie landelijke look door het gebruik van donker eiken stollen. Deze look wordt gecombineerd met de modernste keukenapparatuur. De Brown Wild Oak keuken is een betaalbare optie die ook een eiken look heeft. Naast de zachte prijs heeft dit model het voordeel dat u hem volledig naar uw voorkeuren door ons kunt laten aanpassen. Het Luxio model wordt gekenmerkt door het met MDF gelakte front. Hierdoor heeft het een moderne uitstraling, maar de groefjes in de deuren geven de keuken toch een landelijke touch.

Ter inspiratie: onze modellen

Wilt u ook wel zo’n mooie landelijke moderne kunststof keuken in uw huis hebben staan? Kom eens langs in onze showroom in Stadskanaal! Hier vindt u veel inspiratie op het gebied van kunststof keukens. Wij adviseren u graag en helpen u aan uw ideale landelijke keuken.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Sitemap              Privacy Policy

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019

Unieke keukens in Groningen

 

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips

 Welke keuken past bij mij?

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Kunststof keukens