Kunststof keukens van Kral Keukens

Bij kunststof keukens denkt u misschien dat het om keukens gaat die compleet van kunststof zijn. Niets is echter minder waar. Kunststof keukens zijn keukens gemaakt van spaanplaat met een kunststof fineer laag. Ook MDF gelakt valt onder de zogeheten kunststof keukens. Zo zijn deze keukens in alle soorten, stijlen, kleuren en modellen verkrijgbaar.

Kunststof keuken

Landelijk moderne kunststof keukens

Als u denkt aan landelijke keukens, dan denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan kunststof als materiaal. Maar wilt u gaan voor een landelijke en moderne uitstraling, dan is kunststof juist uitermate geschikt. Kunststof keukens zijn natuurlijk ook niet compleet gemaakt van kunststof. De basis bestaat vaak uit spaanplaat, met daaroverheen een laag kunststof. Met kunststof kun je een heleboel kanten op. Dankzij de veelzijdigheid van dit materiaal is het perfect mogelijk om een landelijke uitstraling te creëren, ook als de keuken zelf erg modern is.

Moderne greeploze kunststof keukens

Bent u op zoek naar een greeploze keuken met een moderne uitstraling? Dan zijn onze moderne greeploze kunststof keukens zeker wat voor u. Greeploos is één van de grote trends van de afgelopen jaren. Meestal werden keukens voorzien van handvaten of knoppen om kastjes en lades te openen, maar tegenwoordig zijn greeploze designs juist helemaal in. Het gebrek aan handvaten of knoppen geeft uw keuken een strakke en moderne uitstraling, terwijl u uw kastjes en lades nog altijd prima kunt openen en sluiten.

Kunststof keuken
Kunststof keuken

Showroom met kunststof keukens

Wilt u meer kunststof keuken inspiratie of wilt u de kunststof keuken vergelijken met een landelijke houten keuken? Kom dan eens langs de showroom van Kral Keuken & Interieur in Stadskanaal. Hier vindt u een showroom van 500 m² vol met keukens, landelijk en modern, hout en kunststof, in allerlei kleuren en stijlen. Regel hier ook direct uw keukenapparatuur om de keuken helemaal af te maken. U kunt ook alvast een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs.

Kunststof keuken
Kunststof keuken

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact