Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Kunststof keukens

Landelijke keukens van kunststof

Bij kunststof keukens zou je denken dat zijn keukens compleet van kunststof, niets is minder waar. Kunststof keukens zijn keukens gemaakt van spaanplaat met een kunststof fineer laag. Ook MDF gelakt valt onder de zogeheten kunststof keukens. Zo zijn deze keukens in alle soorten, stijlen, kleuren en modellen verkrijgbaar. Dus ook voor de Landelijke keukens, landelijk moderne keukens, moderne keukens, greeploze keukens moet je natuurlijk bij Kral Keukens zijn.

Kunstof keuken Kunstof keuken wit

Bekijk onze kunststof keukens:

Witte kunstof keukens Greeploze keuken wit

> Landelijke moderne kunststof keuken                     > Moderne kunststof keuken (greeploos)

Kunststof keuken afwerkingen:

1. KUNSTSTOF HPL KEUKENFRONT

Makkelijk in onderhoud | Zeer sterk en krasvast | Kindvriendelijk | Unieke PUR verlijming kantenband

Het oppervlakte van een kunststof HPL keukenfront is zeer sterk en krasvast. De harde kunststof toplaag High Pressure Laminate (HPL) is een duurzame hogedruklaminaat, makkelijk in onderhoud. Rondom wordt het HPL keukenfront afgewerkt met een dikkant van ABS kunststof. Deze kunststof dikkant wordt met een unieke PUR verlijming op de kanten van het keukenfront verlijmd. Deze verlijming zorgt ervoor dat het HPL keukenfront extreem bestand is tegen damp.

2. FOLIE OMMANTELD KEUKENFRONT

Makkelijk in onderhoud | Redelijk krasvast | Voorzijde rondom naadloos

Een folie ommanteld keukenfront is aan de voorzijde/zijden naadloos. De naad ziet u aan de kanten aan de achterzijde van de keukendeur. Een folie keuken wordt vaak aangezien als een gelakte keuken. De basis van een folie keukendeur is MDF, deze wordt ingespoten met lijm en onder druk wordt een dunne kunststof laag over het front verlijmd. Dit gebeurd onder vacuüm, zodat de dunne kunststof folie de vorm van het keukenfront overneemt. Een foliefront is een goedkoper alternatief voor lak, maar zeker ook minder duurzaam. Een foliefront is makkelijk in onderhoud, redelijk krasvast en naadloos.

3. HOOGGLANS LAK KEUKENFRONT

Vijf laklagen polyester/polyurethaan | Duurzaam en exclusieve uitstraling | Rondom naadloos

De basis van een hoogglans gelakt keukenfront bestaat uit een MDF plaat, waarvan de achterzijde bekleed is met melaminehars. De voorzijde en de kanten worden voorzien van 3 lagen polyesterlak. Vervolgens wordt er een laklaag van witte matte PUR lak aangebracht en daarna een laklaag van hoogglanzende PUR lak. Een hoogglans keukendeur is duurzaam en heeft een exclusieve uitstraling. De kanten rondom zijn naadloos.

4. MAT LAK KEUKENFRONT

Makkelijk in onderhoud | Duurzame milieuvriendelijke UV-lak | Rondom naadloos

De grondplaat van een mat gelakt keukenfront is van MDF of van essenhout     (AV6035), zowel de voorzijde als de achterzijde van het keukenfront is voorzien van een matte laklaag. Een mat gelakt keukenfront is zeer slijtvast en robuust. Redelijk krasvast en gemakkelijk in onderhoud.

5. ECHT HOUT KEUKENFRONT

Natuurlijke uitstraling door houtnerf | Stootvastheid redelijk | Duurzaam door matlak verzegeling

Voor echt hout gefineerde keukenfronten worden houtgrondstoffen gebruikt uit verantwoordelijke bronnen. Het is gewaarborgd, dat in onze produktie geen illegaal gekapt hout te vinden is. Bovendien betrekken wij ons hout uit duurzaam beheerde bosbestanden. Een houten front heeft een bijzondere en authentieke uitstraling. Geen front is hetzelfde. Een aantal houten keukenfronten wordt geleverd met een gefineerd zaagruw oppervlakte, welk staat voor een robuuste natuurlijke uitstraling. Houten keukenfronten worden met een matlak verzegeld, zodat makkelijk onderhoud is gewaarborgd.

Showroom met kunststof en houten keukens

Wilt u meer kunststof keuken inspiratie of wilt u de kunststof keuken vergelijken met een landelijke houten keuken? Kom dan eens langs de showroom van Kral Keuken & Interieur in Stadskanaal. Hier vindt u een showroom van 500 m² vol met keukens, landelijk en modern, hout en kunststof, in allerlei kleuren en stijlen. Regel hier ook direct uw keukenapparatuur om de keuken helemaal af te maken. U kunt ook alvast een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet." "De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

 

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

right arrowBrochure bekijken

Kunststof keukens - Houten keukens - Kral Keukens & Interieur