KRal's KeukENPRaat MeT SOPHIE

"TOTALLY IN LOVE!!"

“DE ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE KEUKEN”

Hallo allemaal,

Wij beginnen met het schrijven van blogs over de zoektocht van onze klanten naar hun nieuwe aangeschafte keuken.  Hoe zijn onze klanten bij Kral Keukens terecht gekomen, welke rol de keuken in hun huis vervult en nog veel meer! Nieuwsgierig? Lees dan deze blogs waarin ik onze klanten hierover interview!! Elke maand ga ik één van onze klanten hierover interviewen en laat ik jullie zien hoe hun keuken is geworden.

Lees je gezellig mee?

Veel leesplezier!!!!!

We gaan beginnen met Sophie.

keukenblog sophia

Keukenpraat met Sophie

Als je binnenkomt bij Sophie word je eerst begroet door een aantal prachtige katten die lieflijk om je heen krioelen. Wat een prachtige beestjes. Wat mij direct opvalt als ik de keuken binnenkom is dat het gezellig en warm aanvoelt. Dat is nou het effect van een houten keuken in combinatie met de sfeervolle aankleding. Deze sfeer kun je bijna proeven bij het zien van de keukenfoto’s.

keukenblog sophia

inbouw apparatuur

keukenblog sophia

WhiteSnake

keukenkatern 2022

Wijn- en koffie corner

keukenblog sophia

HOE BEN JE TERECHTGEKOMEN BIJ KRAL KEUKENS?

Johan en Marian ken ik al heel lang en hun zaak heeft een hele goede naam in de regio. Toen ik toe was aan een nieuwe keuken, wist ik direct bij wie ik moest zijn. Zij zijn een van de weinigen in deze omgeving die prachtige houten keukens op maat maken.

WAAROM HEB JE BIJ ONS EEN KEUKEN GEKOCHT?

Ik weet dat ze vakwerk leveren en alles is op maat gemaakt. Voor Johan en Marian is het niet zomaar een keuken die ze verkopen. Voor mijn gevoel willen zij graag dat het een aanvulling is op je dagelijkse leven. De keuken moet niet alleen functioneel en praktisch zijn, maar ook de sfeer en gezelligheid in de keuken moeten centraal staan.

WAT VOND JE VAN DE SHOWROOM?

Geweldig!! Je komt binnen met een gevoel van: “Wowww dat wil ik ook!” Daarna ga je een hoekje om en dan staat er weer een prachtexemplaar. De keukens staan mooi opgesteld. Hierdoor krijg je al snel een idee hoe jouw eigen keuken eruit komt te zien met de verschillende houtsoorten en aanrechtbladen.

HOE BEN JE GEHOLPEN?

Ik ben heel hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een tour door de showroom. Ik ben later ook een keer met de rest van het gezin langs geweest om te kijken of we de juiste keus gingen maken. Hoe vaak je er ook komt en wat je ook vraagt, je voelt je altijd welkom. Er wordt goed met je meegedacht, zelfs als je tig keer terugkomt met proefstukjes voor de vloer, haha.

WELKE KEUKENSTIJL HEB JE GEKOZEN?

Ik heb gekozen voor een industriële keuken van wagonhout, zwart met houtkleur.

WELKE ROL VERVULT DE KEUKEN IN JE HUIS?

Vroeger had ik een dichte keuken en gebruikte ik de keuken alleen voor het koken. Nu ik een open keuken heb (muurtje uitgebroken) is het echt een gezellige leefruimte geworden die bij de kamer is aangetrokken. De keuken is nu niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek waar we na een lange dag werken heerlijk even bijkletsen met een wijntje en waar ’s avonds de bordspellen op tafel komen.

“TOTALLY
IN LOVE!!!”

WAAR BEN JE HET MEEST TEVREDEN OVER?

Dat is het kookeiland met aansluitend de tafel, allemaal van hetzelfde hout. Het totaalplaatje is geweldig: TOTALLY IN LOVE!!!

HEB JE NOG TIPS VOOR ONS?

Nee, eigenlijk niet. Houd de liefde voor jullie vak vast!!!

Verder wil ik nog zeggen dat ik zeer tevreden ben over hoe we geholpen zijn door Johan. Maar ook tevreden over Jan die de keuken heeft geplaatst samen met Roelf. Elke dag sta ik met verbazing naar mijn keuken te kijken hoe mooi die is. Dikke duim voor de jongens in de fabriek die dit allemaal gemaakt hebben!!

Stoere keuken van wagonplanken

keukenblog sophia

aanrechtblad zimbabwe black

keukenblog sophia

wagonhout

keukenblog sophia

Stoere grepen

Sophie heeft gekozen voor een stoere houten keuken van oude wagonplanken. Blikvanger in deze keuken is het kookeiland met geïntegreerde eettafel, het favoriete plekje van Sophie. Hier wordt heerlijk gekookt en natuurlijk de dag doorgenomen. Het eiland maakt de keuken een uitnodigende plek om even te zitten,  een fijne plek in huis voor allerlei gelegenheden. Een ander voordeel is dat je zo ook meer werkruimte creëert en extra zitplekken in huis hebt. Wie wil dat nou niet?

Wat ook opvalt is de prachtige houten schuifdeur, die gemaakt is van hetzelfde hout als de keuken. In deze keuken wordt veel met natuurlijke materialen gewerkt, zo houd je de keuken lekker stoer en tegelijkertijd straalt het rust uit.

Er is gekozen voor een granieten werkblad, erg populair bij landelijke keukens in massief hout. Om het geheel een nog stoerdere touch te geven is er gekozen voor de stoere handgrepen van Dauby.

De keukenmuren hebben een prachtige warme kleur van Painting the Past gekregen, zodat de keuken nog meer gezelligheid en warmte uitstraalt.

Kortom, dit is een perfect voorbeeld van een sfeervolle en stoere keuken waarin koken echt genieten is.

SHOP DE STIJL VAN SOPHIE:

Keuken: wagonhout, Kral Keukens
Blad: Zimbabwe Black
Bakoven met magnetron: Siemens
Stoombakoven: Siemens
Grepen: ruw metaal van Dauby
Fornuis: Bertazonni
Kraan: Caressi
Loftdeur: wagonhout Kral Keukens

Wijnrekken: Kwantum
lampen: By-Boo
Stoelen: Kwantum
Jaloezieën: Gamma
Vaas en kandelaar op tafel: Prummel
Wijnrekjes: Kwantum
Kleur op de muur
Monument Grey – Painting the Past

 

keukenblog sophia
keukenblog sophia
keukenblog sophia

‘Heel erg bedankt Sophie voor je medewerking en gastvrijheid!. Ik vond het erg gezellig en ik wens jou heel veel plezier met jouw nieuwe keuken.’

Veel liefs, Marian

ONZE LAATSTE BLOGS

Wij verkopen niet alleen houten keukens op maat, maar ook sfeer en gezelligheid. Lees onze blogs voor meer leuke binnenkijkers, DIY’s, keuken- en stylingideeën en heerlijke gerechten! Veel leesplezier!

Dit zijn de keukentrends van 2024

Dit zijn de keukentrends van 2024

Dit zijn de keukentrends van 2024 Wil jij dit jaar een nieuwe keuken die helemaal aansluit bij de nieuwste trends? Deze blog staat vol met inspiratie en ideeën die je kunt toepassen in jouw keukenontwerp. 2024 is het jaar van gecombineerde stijlen, duurzame materialen...

Lees meer
A way of living

A way of living

Gouden plekZe waren helemaal niet van plan om te verhuizen, maar toen Marians favoriete woning ineens te koop stond, gingen zij en haar man Johan wel even kijken. Daarna was het snel beslist.Droomhuis“Ik kon het echt niet laten”, lacht Marian. “We moesten gewoon gaan...

Lees meer
Kerstevent 2023

Kerstevent 2023

  ZATERDAG 11 NOVEMBER 2023 VAN 10.00 TOT 17.00 UUR KERST EVENT, KOM JIJ OOK?De feestdagen staan weer voor de deur, voor veel mensen betekent dit warmte en gezelligheid in huis met heerlijke hapjes en drankjes. De voorbereidingen zijn vaak net zo gezellig als de...

Lees meer

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

Tevreden klanten

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

- Femke en Jan uit Westerbork