Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Koken met een stoomoven

Vaak krijgen wij de vraag wat de voordelen zijn van koken met een stoomoven. Er zijn heel wat voordelen om voor een stoomoven te kiezen in je (nieuwe) keuken. Met jouw stoomoven kun je allerlei voedingsmiddelen bereiden: groenten, graansoorten, vis, aardappels of vlees.

De voordelen van koken met een stoomoven

1) Gezonder en smaakvoller

Een stoomoven verdampt water door verhitting, waarna de gerechten door de vrijgekomen stoom worden gegaard. Omdat de gerechten niet direct met water in aanraking komen blijven voedingsstoffen, vitamines, mineralen, kleur en vorm, goed intact. Daarnaast kan koken met stoom zonder vet, boter of olie. Hierdoor zijn stoomoven maaltijden gezonder en smaakvoller.

stoomoven

2) Meer gemak

In een stoomoven kan je één, maar ook meerdere gerechten tegelijk bereiden. Dit maakt het koken in een stoomoven gemakkelijk en het scheelt ook nog eens tijd. Bovendien kan het bereiden van eten in een stoomoven eigenlijk niet mis gaan, want aanbranden of overkoken is onmogelijk.

3) Multifunctioneel

Een stoomoven is multifunctioneel. Je kan de stoomoven gebruiken om  ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen, bakken, etc.

4) Knapperig korstje

Het lekkerste aan vers brood is natuurlijk de krokante korst. Door te bakken met stoom wordt brood luchtiger, rijst het beter en wordt de korst heerlijk krokant.  Dit geldt ook voor je taarten, pizza’s en ovenschotels.

5) Groenten blijven mooi van vorm en structuur

Heerlijke groenten om te stomen zijn broccoli, (winter)wortel, boontjes, bloemkool, asperges en courgettes. Dankzij het stomen blijft de groente mooi van vorm en structuur. Ook blijft de kleur van de groente fris, helder en puur. Broccoli bijvoorbeeld blijft prachtig groen. Ook zullen de groenten niet papperig worden.

Met een stoomoven kun je dus makkelijker én gezonder koken. De gerechten behouden niet alleen beter hun vitamines en voedingstoffen, maar ook de kleuren en structuur van het eten blijft beter goed.

Ben je op zoek naar een stoomoven, maar wil je graag extra advies? Daar helpen we je natuurlijk graag mee! Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Sitemap              Privacy Policy

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 10 beoordelingen

brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken