Landelijk modern

Als u denkt aan landelijke keukens, dan denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan kunststof als materiaal. Maar wilt u gaan voor een landelijke en moderne uitstraling, dan is kunststof juist uitermate geschikt. Kunststof keukens zijn natuurlijk ook niet compleet gemaakt van kunststof. De basis bestaat vaak uit spaanplaat, met daaroverheen een laag kunststof. Met kunststof kun je een heleboel kanten op. Dankzij de veelzijdigheid van dit materiaal is het perfect mogelijk om een landelijke uitstraling te creëren, ook als de keuken zelf erg modern is.

Bij Kral Keukens vindt u een aantal fraaie landelijke moderne kunststof keukens. Zo heeft onze Dark Oak keuken een mooie landelijke look door het gebruik van donker eiken stollen. Deze look wordt gecombineerd met de modernste keukenapparatuur. De Brown Wild Oak keuken is een betaalbare optie die ook een eiken look heeft. Naast de zachte prijs heeft dit model het voordeel dat u hem volledig naar uw voorkeuren door ons kunt laten aanpassen. Het Luxio model wordt gekenmerkt door het met MDF gelakte front. Hierdoor heeft het een moderne uitstraling, maar de groefjes in de deuren geven de keuken toch een landelijke touch.

Ter inspiratie: moderne houten keuken voorbeelden

Wilt u ook wel zo’n mooie landelijke moderne kunststof keuken in uw huis hebben staan? Kom eens langs in onze showroom in Stadskanaal! Hier vindt u veel inspiratie op het gebied van kunststof keukens. Wij adviseren u graag en helpen u aan uw ideale landelijke keuken.

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia

 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien