Warme gezellige landelijke industriële keuken

industriele keuken

De industriële keuken heeft zijn intrede gedaan in de particuliere woningen. Deze keukens kenmerken zich doordat ze niet tot in de puntjes zijn afgewerkt. De keuken heeft ruwe stalen handgrepen en staanders, dat maakt de keuken nog stoerder. Zichtbare lasnaden zijn niet storend maar juist stijlvol. Hier is gekozen voor een landelijke industriële keuken, dat kun je zien aan de houten fronten en accessoires in typisch landelijke sfeer. Er zijn broodplanken, houten kandelaars en – wandrekken. Op deze rekken kun je je mooiste woonaccessoires extra laten opvallen, of je gebruikt ze voor je servies of kookboeken.

industriele keuken
Landelijke keuken

De keuken en het Falcon fornuis komen nog mooier tot hun recht door de eiken houten schouw. De granieten achterwand en het aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak zijn van hetzelfde materiaal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat. Warme gezelligheid overheerst in deze landelijke industriële keuken

industriele keuken
keuken warme gezellig
industriele keuken
Landelijke keukens
industriele keuken
industriele keuken
industriele keuken
industriele keuken
Landelijke keuken
eiken keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien