Eiken keukens van wagonplanken

keukenblog sophia
Een keuken van gebruikt hout,
geeft karakter aan uw woning!

Een keuken van wagonplanken is stoer, robuust en wordt gemaakt van duurzame materialen. Iedere plank is anders, waardoor iedere keuken uniek is. Ga mee met deze trend in de keukenwereld en kies voor deze verrassende stijl! Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze wagonplanken keukens!

Een keuken van eiken wagonplanken in uw huis?

Wanneer u het materiaal van uw nieuwe keuken kiest, denkt u misschien niet direct aan wagonplanken. Dit hout is echter enorm geschikt om keukenonderdelen van te maken. Daarbij is het ook nog eens een duurzame keuken, omdat de planken uit gerecycled hout bestaan. De eiken wagonplanken zijn afkomstig van goederenwagons die op verlaten stations door heel Europa staan.

Door de wagonplanken te hergebruiken voor een houten keuken, wordt het hout niet weggegooid. En dat is goed voor het milieu, want er hoeven geen bomen gekapt te worden. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een eiken keuken van wagonplanken.

Geschaafde eiken wagonplanken

De bewerking die je het meest ziet bij eiken wagonplanken, is schaven. Eerst worden vuil en spijkers verwijderd. Daarna wordt het hout aan vier zijden geschaafd. Het resultaat is dat de donkere nerven benadrukt worden en de unieke tekening goed zichtbaar is.

wagonplanken
wagonplanken

Ter inspiratie: eiken keukens van wagonplanken

Wagonhout geeft uw keuken een industrieel karakter

De industriële woonstijl is afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ook in de keukenwereld. Deze stijl kenmerkt zich door robuuste houten planken in combinatie met stalen elementen, zoals deuren.

Niet alleen het hout is duurzaam, maar ook het staal kan goed hergebruikt worden. Een groot voordeel van een industriële keuken met wagonhout. We denken graag met u mee! Zo creëren we een keuken die past bij uw wensen!

Een keuken gericht op de toekomst

De wagonplanken vormen de basis voor uw keuken. We vinden het belangrijk dat u lang kunt genieten van het eindproduct, daarom krijgt het hout een milieuvriendelijke behandeling. Hierdoor blijven de wagonplanken langer mooi. We kiezen in onze ontwerpen bovendien voor milieuvriendelijke verf of lak.

Met energiezuinige keukenapparatuur of een duurzaam keukenblad is de keuken helemaal gericht op de toekomst. Wij proberen de materialen terug te laten komen op verschillende plekken in de keuken, wat een mooie eenheid creëert. Heeft u al een ontwerp in gedachte of wilt u eerst inspiratie opdoen? Kral Keukens denkt graag met u mee!

Kom langs bij Kral Keukens!

De keuken is voor velen de favoriete plek in huis. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze volledig aansluit bij uw wensen! Wilt u bijvoorbeeld een sfeervolle koffienis in uw nieuwe keuken? Wij kijken samen met u hoe deze het best tot zijn recht komt in het ontwerp.

We letten erop dat de keuken één geheel wordt, waarbij de wagonplanken, accessoires, kleurstellingen en stijl goed bij elkaar passen. Bent u ook weg van de stoere, maar gezellige elementen van deze keukenstijl? Neem contact met ons op en kom langs om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken de wagonplanken keuken die gemaakt is voor u!

ruiter

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien